![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз съм изграждането на нов персонален компютър, а аз не съм много сигурен какво майка борда трябва да си купя. Това са неща, които аз съм ще пуснати в него: - NVidia 9600 GT PCI - Intel Core 2 Quad твърд диск, DVD ROM, овен др .... Знам, че на процесора и графичната карта няма значение, но аз наистина знам какво DONT майка борда да ползвате, аз съм тази сграда за PC игри. Така ли майка борда наистина въпрос , Какво трябва да търсите.Помогнете ми да избере един Моля |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитайте да се погледнете тази нишка.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Няма причина да се получи 9600GT и четворни за игри. На процесора не е почти толкова важен, колкото и GPU.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
добре благодаря, момчета |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, върни се, ако се нуждаете от допълнителна помощ.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Благодарение на въглерод |