![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hi i am budování nových pc, a já opravdu nejsem jistý, co matka palubě by měl i koupit. tady jsou věci, které jsem se, aby v něm: - Nvidia 9600 GT PCI - Intel Core 2 Quad pevný disk, dvd rom, ram atd. .... Vím, že procesoru a grafické karty se záležitostí, ale i ve skutečnosti dont vědět, co matka palubě používat, i am budování tohoto PC pro hraní her. Takže se matka palubě skutečně záleží , Co mám hledat.Pomozte mi, prosím, vyberte jeden |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste užívat si toto vlákno.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje žádný důvod, aby si 9600GT a čtyřkolky pro hraní. Procesoru není zdaleka tak důležité jako GPU.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
i díky kluci |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, vrať se, pokud budete potřebovat další pomoc.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| díky oxidu |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| MOTHER PALUBÁCH HELP! | lights0ut56 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 28. leden 2008 21:45 |
| Nové matka palubě | marsay001 | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 18. leden 2008 10:37 |
| Matka palubě otázky | evoriot | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 18. leden 2008 04:23 |
| Bude to fungovat RAM w / tomto Matka rady? | Pyro | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 15. ledna 2008 17:47 |
| Matka palubě | anwar_auctions | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 20. května 2007 22:46 |
| Thread Nástroje | |
| |