![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, είμαι ένα νέο κτίριο pc, και δεν είμαι σίγουρος τι μητέρα του σκάφους θα πρέπει να αγοράσω. εδώ είναι τα πράγματα που θα θέσω σε αυτό: - Nvidia 9600 GT PCI - Intel Core 2 Quad σκληρό δίσκο, dvd rom, ram κλπ. .... Γνωρίζω ότι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών το θέμα, αλλά πραγματικά i dont ξέρει τι μητέρα του σκάφους να χρησιμοποιήσει, είμαι κτίριο αυτό pc για gaming. Έτσι έχει η μητέρα του σκάφους πραγματικά κατηγορία , Τι θα πρέπει να αναζητήσουμε.Βοηθήστε με να επιλέξω μία Παρακαλώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάστε μια ματιά στο αυτό το νήμα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν υπάρχει λόγος να πάρετε μια 9600GT και τετράκλινα για gaming. Η CPU δεν είναι τόσο σημαντική όσο και η GPU.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
καλά ευχαριστώ guys |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα, να επανέλθω σε περίπτωση που χρειάζεται περαιτέρω βοήθεια.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| χάρη του άνθρακα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| MOTHER BOARD HELP! | lights0ut56 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 28 Ιαν 2008 21:45 |
| Νέα μητέρα του σκάφους | marsay001 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 18 Ιαν 2008 10:37 |
| Μητέρα του σκάφους ερωτήσεις | evoriot | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 18 Ιαν 2008 04:23 |
| Αυτό το έργο RAM w / Μητέρα αυτού του συμβουλίου; | Pyro | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 15 Ιαν 2008 17:47 |
| Μητέρα του σκάφους | anwar_auctions | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 20 Μαΐου 2007 22:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |