![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi I am izgradnji novog računala, i Ja sam ne siguran što stvarno majka odbor bi trebao kupiti. Ovdje su stvari koje ja odlazim, da se u njemu: - Nvidia 9600 GT PCI - Intel Core 2 Quad hard disk, dvd rom, ram itd. .... Znam da se procesor i grafičke kartice ne stvar, ali ja stvarno ne znam što majka odbora za korištenje, ja sam ovu zgradu PC za igre. Tako se majka odbora bitno , Što da tražite.Pomozite mi odabrati jedan Molimo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probati uzimajući pogledati ovaj thread.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nema razloga da se dobije 9600GT i quad za igranje. CPU nije gotovo kao važan kao i GPU.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
dobro hvala momci |
|
| |||
| |||
| Nema problema, vratite se, ako trebate bilo kakvu pomoć.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| hvala ugljika |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| MARTIN ZAJEDNICA POMOZITE! | lights0ut56 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 28 siječanj 2008 21:45 |
| Novi majka pansion | marsay001 | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 18 siječanj 2008 10:37 |
| Majka odbora pitanja | evoriot | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 18 siječanj 2008 04:23 |
| Hoće li to raditi RAM w / Majka ovaj odbor? | Piro | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 15 siječanj 2008 17:47 |
| Majka pansion | anwar_auctions | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 20. svibanj 2007 22:46 |
| Thread Tools | |
| |