![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני בניין חדש למחשב, ואני לא ממש בטוח מה לוח האם אני צריך לקנות. הנה הדברים אשר אני הולך לשים את זה: - Nvidia 9600 GT-PCI - Intel Core 2 Quad כונן קשיח, DVD ROM, וכו 'רם .... אני יודע כי מעבד של כרטיס המסך ואת עושה עניין, אבל אני באמת יודע מה אמא dont Board להשתמש בו, אני בניין זה PC עבור המשחקים. אז האם באמת חשובה אמא Board , מה אני צריך לחפש.תעזור לי לבחור אחת בבקשה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לקחת תסתכל זה פתיל.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין שום סיבה לקבל 9600GT וכן עבור חצר המשחקים. ה CPU הוא לא חשוב כמו כמעט כמו GPU.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
טוב תודה, חבר 'ה |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, תחזור אם אתה צריך עזרה נוספת.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| תודה פחמן |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אמא Board Help!!! | lights0ut56 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | -28 ינואר 2008 21:45 |
| אמא חדשה Board | marsay001 | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 18 ינואר 2008 10:37 |
| אמא Board שאלות | evoriot | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 18 ינואר 2008 04:23 |
| האם זה זיכרון RAM עבודה W / Board זו אמא? | Pyro | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | ה -15 בחודש ינואר 2008 17:47 |
| אמא Board | anwar_auctions | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | ה -20 במאי 2007 22:46 |
| שרשרת כלים | |
| |