![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi i am pastato naują PC, ir aš nesu labai tikras, ką motina lenta turėčiau pirkti. Čia yra medžiagų, kurios aš einu įdėti į jį: - NVIDIA 9600 GT PCI - Intel Core 2 Quad disko, DVD ROM, RAM ir tt .... žinau, kad procesoriaus ir grafikos plokštę, nėra klausimas, bet I really dont know what motina lenta naudoti, i am pastatas šiuo žaidimų kompiuteriu. Taigi nėra gimtoji valdybos tikrai dalykas , Ką aš turėčiau atkreipti dėmesį.Padėkite man pasirinkti vieną Prašom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| atsižvelgiant pabandyti ieškoti šioje temoje.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nėra jokios priežasties gauti 9600GT ir žaidimų quad. CPU nėra toks svarbus, kaip GPU.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Well thanks guys |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų, grįžti, jei jums reikia tolimesnės pagalbos.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ačiū anglies |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Motinos tarybos HELP! | lights0ut56 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 28 sausis 2008 21:45 |
| Naujas motina lenta | marsay001 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 18 sausis 2008 10:37 |
| Mother lenta klausimai | evoriot | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 18 sausis 2008 04:23 |
| Ar šis darbas RAM w / šį Motinos valdyba? | Pyro | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 15 sausis 2008 17:47 |
| Mother Board | anwar_auctions | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Gegužė 20, 2007 22:46 |
| Temos įrankiai | |
| |