![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi i am budovanie nových pc, a já opravdu nejsem jistý, čo matka palube by mal aj kúpiť.
tu sú veci, ktoré som sa, aby v ňom: - Nvidia 9600 GT PCI - Intel Core 2 Quad pevný disk, DVD ROM, ram atď .... Viem, že procesora a grafickej karty sa záležitostí, ale aj v skutočnosti dont vedieť, čo matka palube používať, i am budovanie tohto PC pre hranie hier. Takže sa matka palube skutočne záleží , Čo mám hľadať.Pomôžte mi, prosím, vyberte jeden |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
skúste užívať si toto vlákno.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Neexistuje žiadny dôvod, aby si 9600GT a štvorkolky pre hranie. Procesoru nie je zďaleka tak dôležité ako GPU.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
aj vďaka kluci |
|
|
|||
|
|||
|
Žiadny problém, vráť sa, ak budete potrebovať ďalšiu pomoc.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|
|
|
|||
|
|||
|
vďaka oxidu
|