![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи И ам изградњи новог рачунара, и Ја сам не сигуран шта стварно мајка одбор би требао купити. Овде су ствари које ја одлазим, да се у њему: - НВИДИА 9600 ГТ ПЦИ - Интел Цоре 2 Куад хард диск, двд ром, рам итд .... Знам да се процесор и графичке картице не ствар, али ја стварно не знам шта мајка одбора за коришћење, ја сам ову зграду ПЦ за игре. Тако се мајка одбора битно , Шта да тражите.Помозите ми одабрати један Молимо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| пробати узимајући погледати овај тхреад.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нема разлога да се добије 9600ГТ и Куад за играње. ЦПУ није готово као важан као и ГПУ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
добро хвала момци |
|
| |||
| |||
| Нема проблема, вратите се, ако треба било какву помоћ.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| хвала угљеника |