![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba ben yeni bir adet bina pm ve gerçekten ne Anakartta I almak gerekir emin değilim. Burada i koymak için gidiyorum bir şeyler vardır: - Nvidia 9600 GT PCI - Intel Core 2 Quad sabit disk, DVD Rom, koç vb .... Bu İşlemci ve Grafik kartı önemi biliyoruz ama gerçekte ne Anakartta kullanmak için bilmiyorduysanız, i oyun için bu adet bina duyuyorum. Yani gerçekten önemli Anakartta yapar , Ne için olmalıdır.Bana bir tane lütfen seçin Yardım |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gözden alarak deneyin Bu iplik.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir 9600GT ve oyun için dört almak için hiçbir neden. CPU yaklaşık olarak GPU olarak önemli değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
çok teşekkürler çocuklar |
|
| |||
| |||
| Sorun değil, arka Eğer daha fazla yardıma ihtiyacı geliyor.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| teşekkür karbon |