![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт я будую новий комп'ютер, і я не впевнений, що материнська плата я повинен купити. Ось матеріал, який я збираюся поставити в ній: - Nvidia 9600 GT PCI - Intel Core 2 Quad жорсткого диска, DVD-ROM, RAM т.д. .... Я знаю, що процесора і графічної карти має значення, але я справді не знаю, що материнська плата на використання, я будую цей ПК для ігор. Так само як і материнська плата має значення , Що я повинен шукати.Допоможіть мені будь ласка, виберіть одну |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| спробуйте поглянути на цій темі.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Існує ніяких підстав, щоб отримати 9600GT і Quad для ігор. Процесор не так важливо, як ГПУ.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
добре спасибі, хлопці |
|
| |||
| |||
| Немає проблем, повернутися, якщо Вам необхідна додаткова допомога.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Завдяки вуглецю |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Материнська плата ДОПОМОГА! | lights0ut56 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 28 січня 2008 21:45 |
| Нова материнська плата | marsay001 | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 18 січня 2008 10:37 |
| Питання Материнська плата | evoriot | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 18 січня 2008 04:23 |
| Чи буде ця робота W RAM / Ця мати рада? | Піро | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 15 січня 2008 17:47 |
| Материнська плата | anwar_auctions | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 20 травня 2007 22:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |