![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам ASUS Intel 850 чипсет P4T-E дънната сокет 478 P4. Аз напоследък се опитват да построят бр измъкнем от това, но срещнах някои проблеми. Im нови в този сайт вид ... но можете ли да отидем. Аз се чудех как да разберете какъв тип PS, RAM, както и други нужди на УС, за да я изпълняват. Имам най-вече по-големи части. Но има една точка във времето, когато съм го изпълняват. Но около 2 дни след това просто го изключите, и започнах да го върна, и тя беше остана в пощата. Само черен екран. Аз tryed безброй неща, като например ... Смяна PS, Рам, Изключването на HDs, CD и флопи. Така че обратно към въпроса ми. Има ли начин да видите какъв вид на ПС, както и други компоненти, тя се нуждае. Надявам се, че казах всичко, нали, така че всички да разберат за какво ми е проблема. Мерси много, и Im Наистина гледам напред за получаване на съвети / помощ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако stoped работа и сте опитали всички тези различни неща, то звучи като своя мъртъв освен това е една стара борда и вероятно не worht да купи нови части за
| |||
| |||
| добре, че може да е истина, но един мой приятел ми каза, че тя би могла да бъде PS, и той беше прав, защото аз я тестват. Така че аз се опитвах да намеря начин да видите какъв вид PS дънната платка поддържа. И също така има зелена светлина върху MB, и светлините горе, би това означава нещо? |
|
| |||
| |||
| всички psus трябва да работят само купуват правото натура за случая |
|
| |||
| |||
| Никога не съм имал първоначалното дело. Моят приятел ми даде много части, и УС бе една от тях. Построих PC с него и каза, че той не работи, но аз вярвам, че PS всеизгарянето или нещо такова. Има ли certin мощност че MB нужди? или може да го бъде ли? |
|
| |||
| |||
| тя може да бъде доста по всяко Im SHURE всички today's psus wioll бъде много |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Купи си нещо като корсар 450W звено, те AR добри единици, и вие трябва да продължи известно време, дори между надгражда.