![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám ASUS Intel 850 čipset P4T-E Základní desky socket 478 P4. Nedávno jsem se snažíte vytvořit ks z toho, ale běžel na některé problémy. Im nového na tomto webu druhu ... ale je to tady. Byl jsem zvědav, jak to zjistit, jaký typ PS, RAM a dalších potřeb pro MB na to běží. Mám převážně starších dílů. Ale byl tam jeden bod v čase, kdy jsem si to běží. Ale o 2 dny později to prostě vypnout, a začal jsem ho zpátky, a to byla přilepená na post. Jen černá obrazovka. I tryed bezpočet věcí, jako ... Změna PS, Ram, Odpojení HDS, CD a disketa. Takže zpět k mé otázce. Existuje způsob, jak zjistit, jaké druhy PS a další komponenty, které potřebuje. Doufám, že jsem řekl všechno, právo, takže vše může pochopit, co je můj problém. Díky moc, a im opravdu Hledala předá dostat radu / pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokud je ukončení pracovního a jste vyzkoušeli všechny ty různé věci, pak to vypadá jako jeho mrtvý navíc je to starý desce a pravděpodobně není worht je koupit nové díly pro
| |||
| |||
| dobře, že by mohla být pravda, ale můj přítel mi řekl, že by to mohlo být v PS, a měl pravdu, protože jsem to zkouší. Tak jsem se snažil vymyslet způsob, jak zjistit, jaké druhy PS je deska podporuje. A také je zelené světlo na MB, a to svítí, by to něco znamenat? |
|
| |||
| |||
| všechny psus by měl fungovat jen koupit správný druh pro případ |
|
| |||
| |||
| Nikdy jsem neměl původní věci. Můj přítel mi dal hodně dílů a MB byl jedním z nich. Postavil jsem PC s ní, a jak jsem říkal, že to funguje, ale já se domnívám, že PS zápalné nebo tak něco. Existuje certin příkon že MB potřebuje? nebo to může být jakékoliv? |
|
| |||
| |||
| to může být skoro žádné im SHURE všechny dnešní psus wioll být spousta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kup si něco jako Corsair 450W oddělení, které ar dobrý jednotky, a měli by jste poslední chvíli, a to i mezi staví.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můj monitor je moje práce a rozhledna funguje, ale ne spolu | nickny | Obecné Hardware Chat | 7 | 22. července 2009 14:26 |
| Nová souprava nefunguje | sebo1989 | Obecné Hardware Chat | 11 | 1. února 2008 21:48 |
| USB 2 nefunguje | torana9x | Obecné Hardware Chat | 11 | 4. ledna 2008 13:25 |
| VPN nefunguje | mc_blue | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 30. dubna 2007 09:41 |
| Moje CD Rom nepracuje, pomoc, prosím? | studio. | Drives & Removable Media | 6 | 21. března 2007 03:25 |
| Thread Nástroje | |
| |