![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ASUS Intel 850 Chipset P4T-E Motherboard socket 478 P4. Πρόσφατα έχουν προσπαθήσει να οικοδομήσει έναν υπολογιστή έξω από αυτό, αλλά αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα. Im νέο σε αυτό το είδος του site ... αλλά εδώ πάμε. Αναρωτιέμαι πώς να μάθετε τι είδους PS, RAM, και άλλες ανάγκες για το ΔΣ για να το αποκτήσουν λειτουργία. Έχω κυρίως μεγάλα τμήματα. Αλλά υπήρχε ένα σημείο στο χρόνο όπου έκανα αποκτώ αυτό τρέχει. Αλλά περίπου 2 ημέρες αργότερα, μόλις έκλεισε, και θ άρχισε αντιγράφων ασφαλείας, και είχε κολλήσει στη θέση. Απλά μια μαύρη οθόνη. I Tryed αμέτρητα πράγματα, όπως και ... Αλλαγή PS, Ram, αποσύνδεση της HDS, CD, και Floppy. Έτσι πίσω στην ερώτησή μου. Υπάρχει τρόπος να δούμε τι είδους PS, και άλλα συστατικά που χρειάζεται. Ελπίζω είπα όλα σωστά, ώστε όλοι να καταλάβουν ποιο είναι το πρόβλημά μου. Ευχαριστώ πολύ, και πραγματικά im lookin τα εμπρός για να πάρει συμβουλές / βοήθεια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αν stoped εργασίας και θα δοκιμάσει όλα τα διαφορετικά πράγματα, τότε αυτό ακούγεται σαν νεκρό του εκτός από αυτό είναι ένα παλιό πλοίο και πιθανόν να μην worht να αγοράσουν νέα τμήματα για την
| |||
| |||
| καλά ότι θα μπορούσε να είναι αλήθεια, αλλά ένας φίλος μου μου είπε ότι θα μπορούσε να είναι το PS, και είχε δίκιο, γιατί το δοκιμαστεί. Έτσι προσπαθούσα να βρείτε έναν τρόπο για να δούμε τι είδους PS υποστηρίζει τη μητρική πλακέτα. Και επίσης, υπάρχει ένα πράσινο φως για το ΔΣ, και αυτό ανάβει, θα σήμαινε ότι τίποτα; |
|
| |||
| |||
| όλα PSU που πρέπει να λειτουργεί απλώς αγοράζουν το σωστό είδος για την υπόθεση |
|
| |||
| |||
| Δεν είχα ποτέ την αρχική υπόθεση. Ο φίλος μου μου έδωσε πολλά μέρη, και το ΔΣ ήταν ένας από αυτούς. Έχτισα ένα pc με αυτό, και όπως είπα το έκανε δουλειά, αλλά πιστεύω ότι το PS καίγονται έξω ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει ισχύς certin ότι το ΔΣ ανάγκες; ή μπορεί να είναι οποιοσδήποτε; |
|
| |||
| |||
| μπορεί να είναι λίγο πολύ οποιοδήποτε im shure όλων των Εξοχότητός wioll PSU που να είναι άφθονο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πάρτε τον εαυτό σας κάτι σαν Corsair 450W μονάδας, που ar καλές μονάδες, και θα πρέπει να σας διαρκέσει κάποιο χρονικό διάστημα, ακόμη και μεταξύ χτίζει.