![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam ASUS Intel 850 chipset P4T-E Socket 478 matične ploče P4. Nedavno sam se pokušavaju izgraditi pc iz ove, ali išla u neke probleme. Im new to this site vrsta ... ali idemo. Bio sam zadivljen kako saznati kakvu PS, RAM-a, i druge potrebe za MB da ga prikazivati. Imam uglavnom starijih dijelova. No, tu je bio jedan trenutak u vremenu u kojem sam radio, preuzmite ga prikazivati. Ali, oko 2 dana kasnije samo pričepiti dolje, a ja počela natrag gore, i to je bio zaglavi na post. Samo crni ekran. JA tryed bezbroj stvari, kao što su ... Promjena PS, Ram Prekidanje veze s HDS, CD i diskete. Pa natrag na moje pitanje. Da li postoji način da se vidi kakvu PS i drugih komponenti potrebno. Nadam se da sam rekao sve što je pravo, tako da svi mogu razumjeti ono što je moj problem. Hvala puno, i jako im lookin forward to uzimajući savjet / pomoć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ako stoped rade i vi pokušali sve one različite stvari onda to zvuči kao njen mrtvi osim da je ovo staro odbora i vjerojatno nije worht ga kupiti novi dijelovi za
| |||
| |||
| i koji bi mogli biti istiniti, ali moj prijatelj mi je rekao da bi to moglo biti PS, a on je bio u pravu jer sam ga ispitao. Tako da sam bio težak to podoba vanjska strana put to vidim kakvu PS matične ploče podržava. I također se nalazi zeleno svjetlo na MB, i svjetla gore, da bi značiti ništa? |
|
| |||
| |||
| sve psus trebao bi raditi jednako pravo kupovati vrste za slučaj |
|
| |||
| |||
| Nikad nisam imao originalni slučaju. Moj prijatelj mi je dao puno dijelova, a MB je bio jedan od njih. I izgradili pc s njom, i kao što sam rekao to se radi, ali ja vjerujem u PS pregoren out ili nešto. Ima li certin snagom da je MB potrebe? ili može biti bilo koji? |
|
| |||
| |||
| To može biti ljepušan velik dio bilo koje im shure svi današnji psus wioll biti dovoljno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uzmite si nešto kao gusar 450W Unit, oni ar dobre jedinice, i treba trajati vas neko vrijeme, čak i između gradi.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj monitor radi i moje kule radi, ali ne zajedno | nickny | General Hardware Chat | 7 | 22. srpnja 2009 14:26 |
| Novi katarka ne radi | sebo1989 | General Hardware Chat | 11 | 1. veljača 2008 21:48 |
| 2 USB ne radi | torana9x | General Hardware Chat | 11 | 4. siječanj 2008 13:25 |
| VPN Not Working | mc_blue | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 30. travanj 2007 09:41 |
| Moj CD nije rad, pomoć molim? | studio. | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 21. ožujak 2007 03:25 |
| Thread Tools | |
| |