![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van ASUS Intel 850 lapkakészlet P4T-E Alaplap Socket 478 P4. A közelmúltban már próbál építeni egy PC-ből, de belehajtott problémákat. Im new to this site fajta ... de itt is van. Csodálkoztam, hogyan lehet kideríteni, hogy milyen PS, RAM, és egyéb igényeinek a MB-hoz kap ez futás. Én többnyire az idősebb részeket. De volt egy pont, amikor én nem értem fut. De kb 2 nappal később csak leállt, és úgy indult vissza, és ez megragadt a postán. Csak egy fekete képernyőt. Én tryed számtalan dolgot, mint ... megváltoztatása PS, Ram, bontása a HDS, a CD és Floppy. Szóval vissza a kérdésemre. Van egy módja annak, hogy milyen PS, és más összetevők, amire szüksége van. Remélem, azt mondta minden jogot, így mindenki érti, mi az én problémám is. Köszönöm szépen, és im igazán nézem továbbítja kapok tanácsokat / segítséget. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ha ez stoped dolgozik, és megpróbált minden mást, akkor úgy hangzik, mint a halott mellett ez egy régi fedélzeten, és valószínűleg nem worht hogy vásároljon új alkatrészek
| |||
| |||
| jól tudta, hogy igaz legyen, de egy barátom azt mondta nekem, hogy lehet a PS, és igaza volt, mert vizsgálni azt. Szóval én próbálok rájönni, hogyan milyen PS az alaplap támogat. És még van egy zöld fény a MB, és világítani kezd, azt jelenti, hogy valamit? |
|
| |||
| |||
| minden psus kell a munkát csak megvenni a formában az esetet |
|
| |||
| |||
| Soha nem volt az eredeti helyzet. A barátom adott nekem egy csomó részből áll, és a MB volt az egyik ezek közül. Most a PC-re, és mint mondtam, hogy nem működik, de azt hiszem, a PS égetik el, vagy valami ilyesmi. Van-e olyan teljesítményt, hogy a certin MB igényeit? vagy ez minden? |
|
| |||
| |||
| akkor elég sok olyan im Shure összes mai psus wioll a bőség |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szállj be magad valami olyasmivel, mint a Corsair 450W egység, akkor jó ar egységek, és az utolsó egy darabig még a épül.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját monitor működik, és a torony működik, de nem együtt | nickny | Általános fémáru Chat | 7 | 22. július 2009 14:26 |
| Új ruha nem működik | sebo1989 | Általános fémáru Chat | 11 | 1. február 2008 21:48 |
| 2 USB nem működik | torana9x | Általános fémáru Chat | 11 | 4. január 2008 13:25 |
| VPN nem működik | mc_blue | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 30. április 2007 09:41 |
| Saját CD-ROM nem működik, kérem, segítsen! | stúdióban. | Drives & Removable Media | 6 | 21. március 2007 03:25 |
| Téma eszközök | |
| |