![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu ASUS Intel 850 mikroschemų rinkiniai P4T-E plokštės Socket 478 P4. Aš pastaruoju metu buvo bandoma sukurti kompiuterio iš šio, bet susidūrė su kai kurių problemų. Im naujas vartotojas rūšies ... bet čia mes einame. Man buvo įdomu, kaip sužinoti, kokios PS, RAM, ir kitų poreikių MB Get it veikia. Aš daugiausia vyresnio amžiaus dalys. Tačiau buvo vienas momentas, kai aš jį gauti darbą. Bet apie 2 dienas ji tiesiog uždarytas, ir aš pradėjau jį atgal į viršų, ir jis buvo išlaikytas paštu. Tiesiog juodas ekranas. Aš tryed daugybę dalykų, pavyzdžiui, ... keitimas PS, RAM, atjungimas HDS, CD ir diskelių. Taigi atgal prie mano klausimo. Ar yra būdas pamatyti, kokios PS ir kitus komponentus, poreikius. Tikiuosi pasakiau viską padaryti teisingai, kad jūs visi gali suprasti, ką mano problema. Thanks a lot, ir jiems tikrai lookin perduoti gauti patarimų / pagalbos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jei ji stoped darbo ir bandote visus šiuos skirtingus dalykus tada ji atrodo negyvas, be jo tai sena lenta ir tikriausiai ne worht jį pirkti naujų dalių už
| |||
| |||
| Gerai, kad galėtų būti tiesa, bet mano draugas man pasakė, kad ji galėtų būti PS, ir jis buvo teisus, nes aš ją išbandyti. Taigi, aš bandžiau išsiaiškinti, kaip matyti, kokios PS plokštė palaiko. Taip pat yra žalia šviesa ant MB, ir ji įsižiebia, būtų, kad ką nors reiškia? |
|
| |||
| |||
| visi psus turi dirbti tik nusipirkti teisė natūra bylos |
|
| |||
| |||
| Aš niekada byloje. Mano draugas man davė daug dalių, ir MB buvo vienas iš jų. Aš pastatyti pagal jo PC, ir kaip sakiau ji dirbti, bet manau, PS aukos atlikti ar kažką. Ar certin galia, kad MB turi? ar ji gali būti bet kokia? |
|
| |||
| |||
| gali būti beveik bet jiems Shure visus todays psus wioll būti daug |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gaukite save kažką panašaus į 450W Corsair vienetą, ar gerai vienetus, ir turi trukti, o jūs, net tarp remiamasi.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano monitorius yra darbo ir mano bokšto yra darbo, bet ne kartu | nickny | General Hardware Chat | 7 | 22 liepa 2009 14:26 |
| Naujos įlaidai neveikia | sebo1989 | General Hardware Chat | 11 | 1 vasaris 2008 21:48 |
| USB 2 neveikia | torana9x | General Hardware Chat | 11 | 4 sausis 2008 13:25 |
| VPN neveikia | mc_blue | Virus, Spyware & Security | 5 | Balandis 30, 2007 09:41 |
| Mano CD-ROM neveikia, help please? | studija. | Drives & Removable Media | 6 | Kovas 21, 2007 03:25 |
| Temos įrankiai | |
| |