![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam ASUS Intel 850 Chipset P4T-E Motherboard Socket 478 P4. Niedawno zostały próbuje budować PC z tego, ale pobiegł do niektórych problemów. Im nowym miejscu do tego rodzaju ... ale tutaj przejść. I zastanawiałem się w jaki sposób dowiedzieć się, jakiego rodzaju PS, RAM i inne potrzeby związane z MB do jej uruchamiania. Mam głównie starszych części. Ale nie było jednego punktu w czasie, gdy robiłem jej prowadzenie. Ale o 2 dni później po prostu zamknąć i zacząłem go z powrotem do góry i został zatrzymany na to stanowisko. Tylko czarny ekran. I tryed wiele rzeczy, podobnie jak ... Zmiana PS, Ram, Odłączenie HDS, płyty CD i dyskietki. Tak więc z powrotem na moje pytanie. Czy istnieje sposób, aby zobaczyć, jakie PS, i inne niezbędne składniki. Mam nadzieję, powiedział wszystko, aby prawo wszyscy mogą zrozumieć, co jest moim problemem. Thanks a lot, a im naprawdę lookin przekazania do uzyskania porady / pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeśli stoped pracy i próbował te wszystkie różne rzeczy, to brzmi jak jego martwe oprócz tego jest stary zarząd i prawdopodobnie nie worht go kupić nowe części
| |||
| |||
| dobrze, że może być prawdą, ale mój przyjaciel powiedział mi, że może być PS, a on miał rację, bo to testowane. Więc próbuje dowiedzieć sposób sprawdzić, jaki rodzaj płyty głównej obsługuje PS. A także znajduje się zielone światło na MB, a świeci się, to znaczy, że coś? |
|
| |||
| |||
| wszystkie psus powinien działać tylko kupić prawo rzeczowe dla sprawy |
|
| |||
| |||
| Nigdy nie miał oryginalnej sprawy. Mój przyjaciel dał mi wiele części, a MB był jednym z nich. I zbudował szt. z nim, i jak i powiedział, że nie, ale wierzę, PS spalona lub coś. Czy istnieje certin Moc że MB potrzeb? lub może być każdy? |
|
| |||
| |||
| może być bardzo im wszelkie shure wszystkie dzisiejszym psus wioll być mnóstwo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Get yourself jakby Corsair 450W Jednostka one ar dobra jednostki i powinna trwać Ci natomiast, nawet między buduje.
|
| Zakładki |