![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am ASUS Intel 850 Chipset P4T-E Plăci de bază Socket 478 P4. Am recent au încercat să construiască un PC din asta, dar a fugit în unele probleme. Im noi la acest tip de site-ul ... dar sa-i dam drumul. Mă întrebam cum de a afla ce fel de PS, memoria RAM, precum şi a altor nevoi de MB să-l rulează. Am mai vechi de cele mai multe părţi. Dar nu a existat un moment în care am făcut-o să fie difuzate. Dar, la aproximativ 2 zile mai târziu, el doar se închide, şi am început să-l înapoi în sus, şi a fost blocat de la posta. Doar un ecran negru. Am tryed nenumarate lucruri, cum ar fi ... Schimbarea PS, Ram, Deconectarea de HDs, CD-uri, şi de pe dischetă. Deci, inapoi la întrebarea mea. Există o modalitate de a vedea ce tip de PS, şi alte componente de care are nevoie. Sper ca am spus tot dreptul de toate, aşa încât să pot înţelege ce este problema mea. Multumesc mult, şi im-adevăr căutat să transmită obtinerea sfaturi / ajutor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| în cazul în care acesta stoped de lucru şi ai încercat toate aceste lucruri diferite, atunci se pare că sa mort, pe langa acest lucru este un vechi de bord şi, probabil, nu worht este de a cumpăra noi piese pentru
| |||
| |||
| şi care ar putea fi adevărat, dar un prieten de-al meu mi-a spus că ar putea fi de PS, si el a avut dreptate, pentru că am testat-o. Deci, am încercat sa gasesc o modalitate de a vedea ce tip de placa de bază suportă PS. Şi, de asemenea, există o lumina verde pe MB, şi acesta se aprinde, că ar însemna ceva? |
|
| |||
| |||
| psus toate ar trebui să funcţioneze doar dreptul de a cumpăra un fel de caz |
|
| |||
| |||
| N-am mai avut original caz. Prietenul meu mi-a dat o gramada de piese, şi MB a fost unul dintre ei. Am construit un PC cu ea, si cum ti-am spus că am de lucru, dar cred că PS arse sau ceva. Există o certin wattage ca MB are nevoie? sau poate fi orice? |
|
| |||
| |||
| aceasta poate fi destul de mult orice im shure toate astăzi psus wioll fi destule |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Du-te şi te ceva ca un vas de piraţi 450W Unitatea, acestea ar bună de unităţi, şi tu ar trebui să dureze un timp, chiar şi între construieşte.
|
| Marcaje |