![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám ASUS Intel 850 čipset P4T-E Základné dosky socket 478 P4. Nedávno som sa snažíte vytvoriť ks z toho, ale běžel na niektoré problémy. Im nové na tomto webe druhu ... ale je to tady. Byl jsem zvědav, jak to zistiť, aký typ PS, RAM a ďalších potrieb pre MB na to beží. Mám prevažne starších dielov. Ale bol tam jeden bod v čase, keď som si to beží. Ale o 2 dni neskôr to jednoducho vypnúť, a začal som ho späť, a to boli prilepené na post. Len čierna obrazovka. I tryed bezpočet vecí, ako ... Zmena PS, Ram, Odpojenie HDS, CD a disketa. Takže späť k mojej otázke. Existuje spôsob, ako zistiť, aké druhy PS a ďalšie komponenty, ktoré potrebuje. Dúfam, že som povedal všetko, právo, takže všetko môže pochopiť, čo je môj problém. Díky moc, a im naozaj Hledala odovzdá dostať radu / pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ak je ukončenie pracovného a ste vyskúšali všetky tie rôzne veci, potom to vyzerá ako jeho mŕtvy navyše je to starý doske a pravdepodobne nie je worht je kúpiť nové diely pre
| |||
| |||
| dobre, že by mohla byť pravda, ale môj priateľ mi povedal, že by to mohlo byť v PS, a mal pravdu, pretože som to skúša. Tak som sa snažil vymyslieť spôsob, ako zistiť, aké druhy PS je doska podporuje. A tiež je zelené svetlo na MB, a to svieti, by to niečo znamenať? |
|
| |||
| |||
| všetky psus by mal fungovať len kúpiť správny typ pre prípad |
|
| |||
| |||
| Nikdy som nemal pôvodné veci. Môj priateľ mi dal veľa dielov a MB bol jedným z nich. Postavil som PC s ňou, a jak jsem říkal, že to funguje, ale já se domnívám, že PS zápalné alebo tak niečo. Existuje Certina príkon že MB potrebuje? alebo to môže byť akékoľvek? |
|
| |||
| |||
| to môže byť skoro žiadne im SHURE všetky dnešné psus wioll byť spousta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kup si niečo ako Corsair 450W oddelenia, ktoré ar dobrý jednotky, a mali by ste poslednú chvíľu, a to aj medzi stavia.