![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Асус Интел ® 850 чипсет П4Т-е Матичне плоче Соцкет 478 П4. Недавно сам био покушавају да изграде ПЦ из овог, али је налетео на неке проблеме. Им неу на овом сајту врсту ... али идемо. Питао сам се како да сазнам какав ПС, меморије и других потреба за МБ за добити то раде. Углавном су старији делови. Али је једна тачка у времену, где сам се то ради. Али касније, око 2 дана га једноставно затворе, а ја сам почео да направите резервну копију, и то је заглавила у Пост. Само црни екран. Ја трыед безброј ствари, као ... Промена ОШ, Рам Прекидање ХДС, ЦД и Флоппы. Дакле, назад на моје питање. Да ли постоји начин да се види какав ПС, и остале компоненте потребно. Надам се да је све право, тако да сви могу разумети шта је мој проблем. Хвала пуно, и стварно ИМ Лоокин напред да добијам савет / помоц. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако стопед ради, а пробали сте све оне различите ствари онда то звучи као своје мртве, осим ово је стара табла, а вероватно не уорхт да купи нове делове за
| |||
| |||
| добро да може бити тачно, али мој пријатељ ми је рекао да је то ПС и био је у праву, јер сам га тестира. Тако сам покушавао да схвати начин да видите какве ПС плоча подржава. А ту је и зелено светло на МБ, а она светли, да ли то значи нешто? |
|
| |||
| |||
| псус све треба да ради само купи право врсте за случај |
|
| |||
| |||
| Никад нисам имао оригинални случај. Мој пријатељ ми је дао много делова, а мб је једна од њих. Направио сам ПЦ са њега, и као што сам рекао то урадио посао, али верујем ПС сагорели или тако нешто. Постоји цертин волтаже који мб потребе? или то може бити било? |
|
| |||
| |||
| то може бити прилично много било ИМ Схуре свих данашњих псус уиолл бити доста |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Набавите себи нешто као Гусар 450У јединице, оне јединице тражи добро, и треба ти последње време, чак и између гради.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој монитор ради и моје куле ради, али не заједно | ницкны | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 22. јула 2009 14:26 |
| Нови катарка не ради | себо1989 | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 1 фебруар 2008 21:48 |
| 2 УСБ не ради | торана9кс | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 4 јануар 2008 13:25 |
| ВПН Нот Уоркинг | мц_блуе | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 30 април 2007 09:41 |
| Мој ЦД није рад, помоћ молим? | студио. | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 21 март 2007 03:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |