![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben ASUS, Intel 850 Chipset P4T-E Anakart soket 478 P4. Yakın zamanda bu bir adet oluşturmaktır, çalışıyor ama bazı sorunlarla karşılaştı. Im bu sitede tür yeni ... ama gidiyoruz. Nasıl MB için çalışan bu elde etmek için PS, RAM ve diğer ihtiyaçları ne tür bulmak için merak ediyorum. Çoğunlukla büyük parçalar var. Ancak bir nokta Timne where i çalıştıran mi oldu. Ama 2 gün sonra sadece kapatın ve i geri çalıştı ve sonrası at sıkışmış oldu. Sadece siyah bir ekran. Ben gibi ... PS, RAM, HDS, CD ve Disket kesme değiştirme sayısız şeyler tryed. Yani geri soruya. PS orada ne tür görmek için bir yol ve ihtiyaçları diğer bileşenleri var. Ben dedim umut Herşey yolunda böylece bütün sorun ne olduğunu anlayabilir. Çok teşekkürler, Sohbet ve gerçekten ileri almak için tavsiye bakıyorsun / help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer çalışma stoped ve sonra da bu yanında ölü gibi sesler tüm bu farklı şeyler denedim eski bir yönetim kurulu ve muhtemelen değil yeni parçalar satın almak worht olduğunu
| |||
| |||
| iyi, ama gerçek olabilir benim bir arkadaşım bu PS olabileceğini söyledi ve çünkü test o haklıydı. Yani PS ve anakart destekler ne tür görmek için bir yol anlamaya çalışıyordum. Ayrıca bu MB bir yeşil ışık ve bu ışık kadar, bu bir şey demek ki? |
|
| |||
| |||
| Tüm psus sadece durum için doğru tür satın çalışması gerekir |
|
| |||
| |||
| Ben orijinal durumda kalmadım. Arkadaşım beni ve bir sürü parçaya verdi MB bunlardan biri oldu. Ben ve bir de bilgisayar inşa sevdiğim çalışır söyledi, ama ben inanıyorum PS çıkışı yanmış falan. Bir certin vat miktarı olan MB ihtiyacı var mı? ya da olabilir herhangi bir? |
|
| |||
| |||
| bu hemen hemen hiçbir Sohbet shure tüm günümüzün psus olmak bol olması wioll olabilir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir korsan gemisi 450W Birimi gibi kendinize bir şey alın, onlar, ve iyi birimleri tr bir süre son gerektiğini, hatta arasında oluşturur.
|
| Bookmarks |