![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Маю ASUS 850 Набір мікросхем Intel P4T-E Материнські плати Socket 478 P4. Нещодавно я намагався побудувати комп'ютер з цього, але зіткнулися з деякими проблемами. Їм новий сайт виду ... але тут ми йдемо. Мені було цікаво, як дізнатися, який ПС, ОЗУ та інші потреби для МБ дістати працює. Я в основному в старих частинах. Але був один момент, де я дістати працює. Але приблизно через 2 дні він просто закрили, і я почав його назад вгору, і вона застрягла на посаду. Просто чорний екран. Я Tryed незліченних речі, наприклад, зміна ... PS, Рам, від'єднання HDS, компакт-диск і дискета. Отже, повернемося до мого питання. Чи є спосіб, щоб побачити, які PS та інші компоненти, яких він потребує. Я сподіваюся, що я сказав все, право, щоб ви всі могли зрозуміти, що моя проблема. Спасибо большое, і їм дійсно Lookin очікуємо отримати пораду / допомога. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| stoped, якщо воно працює і випробували на собі всі ці різні речі то це звучить як свого мертвого крім цього старого ради і, ймовірно, НЕ worht, щоб купити нові запчастини для
| |||
| |||
| добре, що може бути правдою, але мій друг розповів мені, що це може бути PS, і він був прав, тому що я це перевіряв. Тому я намагався з'ясувати спосіб побачити, які PS Ця материнська плата підтримує. А також є зелене світло на MB, і він загоряється, це означало б що-небудь? |
|
| |||
| |||
| Всі блоки харчування повинні працювати тільки купити права роду в разі |
|
| |||
| |||
| Я ніколи не мали первинного справи. Мій друг дав мені багато частин, а МБ був одним з них. Я збудував PC з ним, і, як я сказав, що це робота, але я вважаю, що PS згорів або щось. Є certin потужності, що МБ потреб? або це може бути? |
|
| |||
| |||
| воно може бути майже будь-який IM Shure всіх сьогоднішніх wioll БП буде достатньо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отримати собі щось на зразок Corsair 450W групи, вони хороші AR підрозділів, і ви повинні тривати деякий час, навіть між будує.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій монітор працює і моя башта працює, але не разом | nickny | Генеральний обладнання чат | 7 | 22 липня 2009 14:26 |
| Нова установка не працює | sebo1989 | Генеральний обладнання чат | 11 | 1 лютого 2008 21:48 |
| 2 USB не працює | torana9x | Генеральний обладнання чат | 11 | 4 січня 2008 13:25 |
| VPN не працює | mc_blue | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 30 квітня 2007 09:41 |
| Мій CD-ROM не працює, допоможіть будь ласка? | Studio. | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 21 березня 2007 03:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |