![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mi processzor (CPU) van? Milyen gyorsan történt az L2 gyorsítótár és minden egyéb információ, amit szeretnénk, hogy a Van Intel Pentium 4 630 A Hyper - Threading technológia futó 3.0Ghz és 2MB az L2 cache AMD Athlon X2 4600 + A Hyper-Transport Technology runnning a 2.6Ghz és 512 x 2 L2 gyorsítótár Az AMD K6-II 500MHz Intel Celeron 352 (azt hiszem) 3,06 Ghz 256KB L2 cache LGA 775 és thats all for now |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mozgásban a megfelelő fórum.
| |||
| |||
| Én jelenleg 3 számítógépek nálam. Egy olyan önálló lényegi p4 519j clocking 3.06ghz, a kétmagos Pentium yonah a központi clocking 1.73ghz és 2 xeons, egy kocsi clocking 1.5GHz minden. |
|
| |||
| |||
| Van egy Pentium D 2,8 Ghz az 1 MB cache egyaránt papírhüvelyek. Azt mutatja meg, hogy akár egész jó a vizsgálatok. Any comments? |
|
| |||
| |||
| Old-school P4 3,06. |
|
| |||
| |||
| Mi csak enlisting mi itt a feldolgozók vagy a versenytárs feletti valamit? Mi a clue in this thread? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop: Core2 X6800, 4mb cache. Laptop: Core2 T5600/1.83ghz, 2MB cache
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop ... AMD X2 3800 + @ 2.5GHZ nyári, 2.7GHz tél Asztali AMD 3300 + @ 2,6 Pentium III Coppermine 727mhz (azt hiszem) tartalék számítógép csak abban az esetben
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Nekem van kapott egy PC és egy régi munkaállomáson. pc-> p4 3,0 HT 2MB L2 cache Szerver -> 2 * 2.4GHz Xenon a HT, kombinált busz 3,20 GHz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop: E6600