![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kas procesorius (CPU) do you have? Kaip greitai tai L2 cache, ir bet kuri kita informacija, kurią norite įtraukti Aš Intel Pentium 4 630 "Hyper - Threading Technology važiuojant 3.0GHz ir 2MB L2 cache AMD Athlon X2 4600 +" Hyper-Transport Technology Liko bent 2.6Ghz ir 512 x 2 L2 cache AMD K6-II 500 MHz Intel Celeron 352 (I think) 3.06 GHz 256KB L2 cache LGA 775 Thats ir viskas dabar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persikėlimas į teisingą forumą.
| |||
| |||
| Turiu dabar 3 kompiuterius į mano vietą. viena yra solo core p4 519j Clocking 3.06GHz, dual core Pentium su yonah core Clocking 1.73GHz ir 2 xeons į vieną platformą Clocking 1.5GHz kiekvienas. |
|
| |||
| |||
| Turiu Pentium D 2,8 GHz su 1 MB cache abiejų branduolių. Ji pasirodo gana gerai testų. Any comments? |
|
| |||
| |||
| Old-school P4 3.06. |
|
| |||
| |||
| Ar mes tiesiog pasinaudojus mūsų perdirbėjams čia arba konkuruojančių per kažką? Kas šioje temoje clue? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop: Core2 X6800, 4MB cache. Laptop: Core2 T5600/1.83ghz, 2MB cache
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop ... AMD X2 3800 +, vasaros, 2.7GHz žiemos 2.5Ghz @ Desktop AMD 3300 + @ 2,6 Pentium III Coppermine 727mhz (manau) Atsargų kompiuteris tik tuo atveju,
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Turiu kompiuterį ir senosios darbo. PC-> P4 3,0 HT 2MB L2 cache workstaion -> 2 * 2.4GHz xenon su HT, kartu autobusų 3,20 GHz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop: E6600