![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čo sa procesora (CPU) máte? Ako rýchlo je to L2 cache a akékoľvek ďalšie informácie, ktoré chcete zahrnúť Mám Intel Pentium 4 630 S Hyper - Threading technológií beží na 3.0GHz a 2MB zo L2 cache AMD Athlon X2 4600 + s technológiou Hyper-Transport aplikácii na 2.6Ghz a 512 x 2 L2 cache AMD K6-II 500MHz Intel Celeron 352 (myslím) 3,06 Ghz 256kilobajt L2 cache LGA 775 a to je všetko pre túto chvíľu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presťahovanie sa do správneho fóra.
| |||
| |||
| Mám v súčasnosti 3 počítače na moje miesto. jeden je sólo základné p4 519j stopovanie 3.06ghz, duální jadro Pentium s jadrom Yonah stopovanie 1.73GHz a 2 xeons na jednu plošinu stopovanie 1.5GHz každý. |
|
| |||
| |||
| Mám Pentium D 2,8 GHz s 1 MB cache pre obe jadrá. Ukazuje sa dosť dobré na testy. Akékoľvek pripomienky? |
|
| |||
| |||
| Old-P4 3,06 škole. |
|
| |||
| |||
| Sme len enlisting našich konkurenčných procesorov tu alebo cez niečo? Čo sa povie v tejto nite? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop: Core2 X6800, 4 MB cache. Laptop: Core2 T5600/1.83ghz, 2MB cache
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop ... AMD X2 3800 + @ 2.5GHz pre letné, zimné 2.7GHz Desktop AMD 3300 + @ 2,6 Pentium III Coppermine 727mhz (myslím) rezervné počítač len v prípade,
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Mám PC a starú stanicu. PC-> P4 3,0 HT 2MB L2 cache workstaion -> 2 * 2.4GHz xenon s HT, kombinovanej autobusu 3,20 GHz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop: E6600