![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами аз съм се на XFX 780i дънна платка и аз мисля за този RAM, и получаване на друг в стаята, когато получа ОС, че го поддържа. Въпреки това след разглеждане на корсар форуми, изглежда, хора имат проблеми с използването на всички 4 RAM заливи, които са необходими за underclock паметта към добивам то към работа. Така че тук са моите въпроси:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| От една страна нота мислите за пуснете 64bit OS? Тъй като ще трябва да.
| |||
| |||
| не на първа (не може да си го позволя), но аз ще бъда, когато мога да си го позволят, аз среда да се казва, че на този пост, но може би това не е достатъчно ясно, съжалявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е RAM 2x2, които ще използваме само 2 слота! Хората имат проблеми, когато те се използват 4x1's запълване на RAM слотове 2x2 = 4 е много
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| дори за Vista 64? |
|
| |||
| |||
| Аха
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Хм, мога да остана с които по това време, и ако по някаква странна причина усещам, че се нуждаят от повече, винаги мога да получа повече, но няма да бъдат за известно време, така че ще получите по-евтини и дори може да получите други неща модернизирани от после. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Като общо правило 64 не си струва, освен ако не работите 6GB или повече години. Но това е вашето обаждане ..
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хм, и аз щях да се получи това 4GB, тогава аз имам GFX карта (768MB друг (мисля, че това е включено в рамките на ограничението)) и може би имам 8GB после да се уверите, на добри свойства, защото аз си мислех 2GB може да бъде твърде малко за Vista, и повече и аз се нуждаем 64 късче. |
|
| |||
| |||
| Lol аз съм тичане мина на 1gig споделя с борда на GPU и имам около 300-400 ляво по всяко време! Аз съм планиране относно прилагането на друг концерт в него, но само за игри
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |