![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No I'm getting XFX 780i deska a já jsem přemýšlel o to RAM, a získat další nastavení, když jsem si, že operační systém podporuje. Avšak poté, co při pohledu na korzárské fórech se zdá, lidé mají problémy s využitím všech 4 RAM zátoky, oni potřebovali underclock paměti dostat se do práce. Takže tady jsou mé otázky:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na straně vědomí, máte v plánu provozovat 64bit OS? Vzhledem k tomu budete potřebovat.
| |||
| |||
| ne na první (to nemůže dovolit), ale bude, když jsem si to mohou dovolit, aby mi prostředí říká, že ve funkci, ale možná to nebylo dost jasné, sorry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM, která je 2x2, která bude pouze pomocí 2 sloty! Lidé mají problémy, když používají 4x1 je vyplnění všech RAM slots 2x2 = 4 je dost
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| dokonce i na Vista 64? |
|
| |||
| |||
| Yep
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, mohl bych s tím pak držet, a pokud z nějakého podivného důvodu mám pocit, že potřebujete více, mohu získat více, ale nebude se na chvíli, takže to bude levnější a dokonce může dostat další věci modernizován pak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jako obecné pravidlo 64 se za to nestojí, pokud vedete 6 GB a více let. Ale je to na vás ..
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm, tak jsem chtěl si to 4 GB, pak mám GFX kartu (jinou 768megabajt (myslím, že to je zahrnuta do limitu)) a možná i 8 GB dostal poté, aby se ujistil o dobré vystoupení, protože jsem si myslel 2 GB může být příliš málo pro Vista, a nic víc a já potřebuju 64 bit. |
|
| |||
| |||
| Lol I am running dolu na 1gig sdílené s GPU na desce a mám asi 300-400 vlevo po celou dobu! Mám v plánu uvedení další koncert do ní, ale jen pro hraní her
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |