![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλά είμαι να το XFX 780i μητρική πλακέτα Σκέφτομαι και περίπου αυτή η μνήμη RAM, και να ορίσετε ένα άλλο όταν έχω λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει. Ωστόσο, μετά την εξέταση της Corsair φόρα, φαίνεται οι άνθρωποι έχουν προβλήματα με τη χρήση και τις 4 RAM όρμους, που απαιτούνται για την underclock τη μνήμη για να μπορεί να λειτουργήσει. Μέχρι εδώ είναι οι ερωτήσεις μου:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σε μια πλευρά σημείωση είσαι σχεδιασμός για τη λειτουργία μιας 64bit OS? Επειδή θα χρειαστεί να.
| |||
| |||
| δεν σε πρώτη (δεν έχει την πολυτέλεια της) αλλά θα είναι όταν θα μπορούν να πληρώσουν, εγώ που να λέει ότι στη μετά, αλλά ίσως δεν ήταν αρκετά σαφής, συγνώμη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η μνήμη RAM είναι 2x2 που θα πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο 2 slots! Οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα όταν χρησιμοποιείτε 4x1 της πλήρωσης όλων RAM slots 2x2 = 4 είναι άφθονο
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| ακόμη και για τα Vista 64; |
|
| |||
| |||
| Ναι
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Χμμ, θα ήθελα να κολλήσει με το ότι στη συνέχεια, και αν για κάποιο περίεργο λόγο πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερο, μπορώ πάντα να έχετε περισσότερο, αλλά δεν θα είναι για λίγο, οπότε θα λάβετε φθηνότερη και θα μπορούσε μάλιστα να λάβετε άλλα πράγματα από αναβαθμισμένες μετά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κατά γενικό κανόνα, το 64 δεν αξίζει τον κόπο αν δεν είσαι λειτουργίας 6GB και άνω. Όμως, η κλήση σας ..
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Χμμ, και επρόκειτο να βρείτε αυτή την 4GB, τότε έχω μου GFX κάρτα (άλλο 768MB (νομίζω ότι αυτό είναι που περιλαμβάνονται στο όριο)) και, ενδεχομένως, έχεις 8GB στη συνέχεια για να βεβαιωθείτε καλής performace, διότι σκεφτόμουν 2GB θα μπορούσε να πολύ λίγα για Vista, και πλέον και χρειάζομαι 64 bit. |
|
| |||
| |||
| Lol Είμαι λειτουργίας ορυχείου για 1gig μοιράζεται με εποχούμενο GPU και έχω περίπου 300-400 αριστερά κάθε στιγμή! Είμαι σχεδιασμό για την εμφάνιση σε ένα άλλο, αλλά μόνο για gaming
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |