![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa Im 'uzimajući XFX 780i matične ploče i ja razmišljam o ovo RAM-a, i dobivanje drugog skupa kada ću dobiti taj OS koji podržava. Međutim nakon što je obličje at Corsair forumima, čini se da ljudi imaju problema sa korištenjem sve 4 RAM uvala, oni su potrebni za underclock memoriju da biste dobili Internet to funkcionirati. Dakle ovdje su moje pitanje:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na strani na umu da planirate na trčanje 64Bit OS? Zato što trebate.
| |||
| |||
| ne na početku (ne mogu priuštiti), ali ja ću biti kad mogu to priuštiti, I ment to kaže da je u post, ali možda to nije bilo dovoljno jasno, sorry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je RAM 2x2 koja će samo biti koristi 2 utora! Ljudi imaju problema kad ih se koristi 4x1 je popunjavanje svih RAM utori 2x2 = 4 je dosta
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| čak i za Vidik 64? |
|
| |||
| |||
| Yep
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, možda sam stick s tim tada, a ako za neke čudne razloga imam osjećaj da je potrebno više, ja uvijek mogu dobiti više, ali neće biti za neko vrijeme, tako da ćete dobiti jeftinije a možda čak i dobiti druge stvari nadograditi po tada. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao opće pravilo 64 se ne isplati osim ako tvoj 'trčanje 6GB ili više. Ali to je vaš poziv ..
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm, dobro sam bio idući u dobiti ovu 4GB, onda sam moj GFX kartica (drugi 768MB (Mislim da je to uključeno u limit)) i vjerojatno je dobio 8GB nakon toga kako bi bili sigurni dobrih nastupa, jer sam mislio 2GB bi moglo biti premalo za Vidik, i sve više i trebam 64 zalogaj. |
|
| |||
| |||
| Lol ja sam trčanje mina na 1gig dijeli s onboard GPU i imam oko 300-400 lijevo u svako doba! Ja sam za planiranje o stavljanju drugi koncert u nju, ali samo za gaming
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |