![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jól vagyok, hogy az XFX 780i alaplap és én gondolok ezt a RAM, és kapok egy másik, amikor egy operációs rendszer, amely támogatja azt. Ugyanakkor után nézett a Corsair fórumok alapján úgy tűnik, az emberek problémái vannak használva mind a 4 RAM-öböl, a szükséges underclock a memóriát, hogy ezt a munkát. Tehát itt vannak a kérdések:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy oldalon tudomásul Ön tervezi fut 64bit OS? Mert kell.
| |||
| |||
| Nem az első (nem engedhetem meg magamnak), de lesz, ha nem engedhetem meg magamnak, én ment, hogy azt mondja, hogy a poszt, de talán nem volt eléggé egyértelmű, bocs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a RAM is 2x2, amely csak akkor lesz használva 2 résidők! Az emberek bajban van, ha azok segítségével a 4x1 töltő minden RAM slots 2x2 = 4 is sok
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| még a Vista 64? |
|
| |||
| |||
| Yep
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, talán kibír, hogy akkor, ha valamilyen furcsa okból kifolyólag úgy érzem, én jobban kell, én mindig kap többet, de nem lesz egy darabig, így lesz olcsóbb, és talán még el más dolog frissíteni majd. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az általános szabály az 64 nem éri meg, ha nem maga vezeti 6GB vagy ennél több. De ez a hívás ..
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hm, hát én, hogy ez a 4 GB-os, akkor már én Gfx kártya (768MB másik (azt hiszem, ez szerepel a határ)), és lehetőség van 8GB azután, hogy biztosan a jó teljesítményre, mert úgy gondoltam 2GB lehet túl kevés a Vista, és többet tudok, és 64 bit. |
|
| |||
| |||
| Lol Én futás enyém a 1gig osztani a fedélzeti GPU és én körülbelül 300-400 bal bármikor! Én tervezem, hogy ami a másik koncert, de csak a játékokhoz
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |