![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן אני מקבל את XFX 780i האם ואני חושב על זה זיכרון RAM, ו מקבל קבוצה נוספת כאשר אני מקבל מערכת הפעלה התומכת זה. אולם לאחר מסתכל בפורום Corsair, נראה אנשים יש בעיות עם שימוש בכל 4 מפרצים זיכרון RAM, שהם צריכים underclock הזיכרון לקבל אותו לעבודה. אז הנה השאלות שלי:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| על פתק בצד אתה מתכנן על הפעלת מערכת הפעלה 64Bit? כי יהיה עליך.
| |||
| |||
| לא בהתחלה (לא יכול להרשות את זה) אבל אני יהיה כאשר אני יכולה להרשות לעצמי, אני אומר את זה כדי ment בתפקיד, אבל אולי זה לא היה ברור מספיק, מצטער. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה זיכרון RAM 2x2 אשר יהיה רק באמצעות 2 חריצי! אנשים מתקשים כאשר הם משתמשים 4x1 של מילוי כל חריצי זיכרון RAM 2x2 = 4 זה די והותר
|
| |||
| |||
| אפילו עבור Vista 64? |
|
| |||
| |||
| כן
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| הממ, אני עלול להישאר עם זה אז, ואם מסיבה כלשהי אני מרגיש שאני צריך יותר, אני תמיד יכול לקבל יותר, אבל לא יהיה זמן, כך תקבל יותר זול ואולי אפילו לקבל דברים אחרים על ידי שדרוג אז. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ככלל 64 לא שווה את זה אלא אם כן אתה מפעיל 6GB ומעלה. אבל זה קורא שלך ..
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| הממ, גם אני הולך להביא זה 4GB, אז יש לי כרטיס GFX שלי (עוד 768MB (אני חושב שזה כלול להגביל את)) ואולי יש 8GB לאחר מכן כדי לוודא של performace טוב, כי חשבתי שאולי 2GB מעט מדי עבור Vista, וכל עוד אני צריך 64 סיביות. |
|
| |||
| |||
| Lol אני מפעיל את שלי על 1gig משותפת עם המשולב GPU ויש לי על 300-400 עזב בכל עת! אני מתכנן לשים עוד חלטורה לתוך זה, אבל רק למשחקים
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |