![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well I'm getting XFX 780i plokštės ir aš galvoju apie šio RAM, ir vis dar nustatyti, kada man OS, kuri jį palaiko. Tačiau po ieško Corsair forumus, atrodo, kad žmonės turi problemų, naudojant visus 4 RAM įlankose, jie reikalingi underclock atminties jį gauti į darbą. Taigi čia yra mano klausimus:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apie pusė Pastaba planuojate einamųjų 64Bit OS? Kadangi jums reikia.
| |||
| |||
| ne pirmas (negali sau to leisti), bet aš kai galiu sau tai leisti, aš su mento sako, kad po, bet gal tai buvo nepakankamai aiškūs, gaila. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad RAM 2x2 kurioje bus tik naudojant 2 slots! Žmonės turi problemų, kai jie naudoja 4x1's užpildyti visus RAM Slots 2x2 = 4 yra daug
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| net Vista 64? |
|
| |||
| |||
| Yep
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, galiu klijuoti su ta tada, ir jei dėl kažkokio keisto priežasties aš jaučiu, reikia daugiau, aš visada gali gauti daugiau, bet bus ne tuo pačiu, todėl jis bus pigiau ir gal net rasti kitų dalykų padidino tada. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paprastai 64 nėra verta, nebent jūs dirbate 6GB ar daugiau. Bet tai jūsų skambučių ..
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm, ir aš būsiu gauti šią 4GB, tada turiu GFX kortelę (kitą 768MB (manau, kad tai yra pateikta riba)) ir galbūt gavo 8GB vėliau įsitikinti gera performace, nes aš galvoju 2GB gali būti per mažai "Vista", ir daugiau, ir man reikia 64 bitų. |
|
| |||
| |||
| Lol aš einu mano apie 1gig pasidalinti su borto GPU ir turiu apie 300-400 kairėn visą laiką! Aš planuojate išleisti į kitą koncertą, bet tik dėl azartinių lošimų
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |