![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu es saņemu XFX 780i motherboard un es domāju Šajā RAM, un kļūst vēl jānosaka, kad man OS, kas atbalsta to. Tomēr pēc apskatot Corsair forumos, šķiet, ka cilvēkiem ir problēmas ar izmantojot visus 4 RAM līči, vajadzīgs, lai underclock atmiņu, lai saņemtu to strādāt. Tātad, šeit ir manas jautājumiem:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uz sānu piezīme Jūs plānojat tekošo 64Bit OS? Jo jums būs nepieciešams.
| |||
| |||
| nevis pirmais (nevar atļauties), bet man būs, ja es nevaru atļauties to, es bas, lai saka, ka pastu, bet varbūt tas nebija pietiekami skaidrs, sorry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ka RAM ir 2x2, kas būs tikai izmantojot 2 slots! Cilvēki ir problēmas, kad tie izmanto 4x1 ir novērst visas RAM slots 2x2 = 4, ir daudz
|
| |||
| |||
| pat 64 Vista? |
|
| |||
| |||
| Yep
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, es varētu stick ar šo tam un, ja kādu dīvainu iemeslu dēļ es uzskatu, man ir nepieciešams vairāk, es vienmēr var iegūt vairāk, bet nebūs par tajā pašā laikā, tā tas būs iegūt lētāku un pat var saņemt citas lietas neuzlabos, tad. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kā parasti 64 nav vērts, ja vien jūs strādājat 6GB vai vairāk gadu. Bet tas ir jūsu zvanu ..
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm, arī es gatavojas saņemt šo 4GB, tad man ir mana GFX karti (citas 768MB (es domāju, ka tas ir iekļauta robeža)) un, iespējams got 8GB tam, lai pārliecinātos par labu performace, jo es domāju 2GB varētu būt pārāk maz, lai Vista un vairāk, un man ir 64 bitu. |
|
| |||
| |||
| Lol es esmu darbojas raktuves par 1gig kopīgi ar borta GPU un man ir apmēram 300-400 kreisi, vienmēr! Es esmu plānošanu nodošanu citai GIG vērā to, bet tikai spēļu
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |