![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well I'm getting na XFX 780i płyta i myślę o tej pamięci RAM, i zaczyna inny zestaw kiedy się systemem operacyjnym, który je obsługuje. Jednak po patrząc na Corsair forum, wydaje się ludzie mają problemy z wykorzystaniem pamięci RAM wszystkie 4 zatoki one potrzebne do underclock pamięci, aby ją do pracy. Więc tutaj moje pytania:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na stronie pamiętać ty planowania na uruchomienie 64-bitową OS? Bo trzeba będzie.
| |||
| |||
| nie w pierwszym (nie może sobie na to pozwolić), ale będę kiedy mogę sobie na to pozwolić, ja skiego do mówi, że w post, ale może nie było wystarczająco jasne, sorry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To RAM jest 2x2, które będzie używać tylko 2 sloty! Ludzie mają problemy, gdy są one w użyciu 4x1 wypełnienie wszystkich slotów pamięci RAM 2x2 = 4 jest mnóstwo
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| nawet dla Vista 64? |
|
| |||
| |||
| Yep
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, mogę trzymać z tym następnie, a jeśli z jakiegoś powodu dziwnie czuję, że muszę więcej, zawsze mogę dostać więcej, ale nie będzie przez jakiś czas, więc otrzymasz tańsze i mogą nawet znaleźć innych rzeczy modernizowane przez wtedy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jako ogólną zasadę 64 nie warto chyba że korzystasz z 6 GB lub więcej. Ale to połączenie ..
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm, również i was going to get this 4GB, potem mam karty GFX (inny 768MB (sądzę, że jest to uwzględnione w limicie)) i ewentualnie potem dostał 8GB, aby upewnić się dobrych działanie, bo myślenie 2GB może być zbyt mało dla Vista i więcej i muszę 64-bitowych. |
|
| |||
| |||
| Lol jestem uruchomiony w kopalni 1gig wspólnie z GPU na pokładzie i mam około 300-400 lewej cały czas! Ja planuje wprowadzenie na koncert do innego, ale tylko do gier
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |