![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine eu sunt obtinerea de XFX 780i placa de bază si ma gandesc sa acest RAM, Noţiuni de bază şi un alt set când primesc un sistem de operare care le suportă. Cu toate acestea, după uitat la forum-uri pirat, se pare că oamenii au probleme cu folosirea toate golfurile 4 RAM, de care aveau nevoie pentru a underclock de memorie pentru al face să funcţioneze. Deci, aici sunt ale mele întrebări:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pe o parte nota ai de gând să ruleze pe un 64bit OS? Pentru că va fi nevoie să.
| |||
| |||
| nu la prima (nu-şi poate permite asta), dar eu voi fi atunci când mi pot permite asta, am rea de a spune că în acest post, dar poate nu a fost suficient de clare, îmi pare rău. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta RAM este de 2x2, care vor fi utilizaţi numai 2 sloturi! Oamenii au probleme atunci când sunt utilizaţi 4x1 de umplere toate sloturile RAM 2x2 = 4 este o mulţime
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| chiar si pentru Vista pe 64? |
|
| |||
| |||
| Da
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, s-ar putea sa stai cu care, atunci, şi dacă pentru unele ciudate motiv pentru care am simt Am nevoie de mai mult, nu pot întotdeauna a obţine mai multe, dar nu va fi pentru o perioada de timp, astfel că vom primi mai ieftine şi chiar ar putea obţine alte chestii actualizat prin apoi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ca regulă generală, 64 nu se merită, dacă nu sunteţi 6GB rulează sau peste. Dar este apelul dvs. ..
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm, bine i s-a întâmplat pentru a obţine această 4GB, apoi să îmi GFX carte (un alt 768MB (cred că acesta este inclus în limita)) şi, eventual, s-8GB ulterior pentru a se asigura de buna performanta, pentru ca m-am gândit că ar putea fi 2GB prea puţin pentru Vista, şi nici mai mult si am nevoie de 64 biţi. |
|
| |||
| |||
| Lol Sunt ale mele să fie difuzate pe 1gig partajate cu GPU aflate la bord, şi am aproximativ 300-400 stânga, în orice moment! Eu sunt de planificare pe punerea alt angajament în el, dar numai pentru jocuri
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |