![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iyi ben alıyorum XFX 780i anakart ve ben düşünüyorum Bu RAM, ve başka bir ayarlanmasını zaman bir işletim sistemi onu destekleyen olsun. Ancak corsair forumları baktıktan sonra, insanların tüm 4 RAM koyları kullanarak, bunlar bellek underclock için gerekli çalışmak için sorun gibi görünüyor. Yani burada benim sorular şunlardır:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yan kayda göre bir 64Bit OS çalıştıran planlıyorsun? Çünkü gerekir.
| |||
| |||
| ilk değil (bunu göze alamaz) ama ne zaman I, I Ment satın alabilecek gücünüz olacak söylüyor sonrası, ama belki de, üzgünüm yeterince açık değildi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , RAM 2x2 sadece 2 yuva kullanarak olacak! İnsanlar tüm RAM yuvaları dolum's sorun zaman 4x1 kullanıyorsanız var 2x2 = 4 bol olduğu
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Vista 64 için bile? |
|
| |||
| |||
| Evet
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, I sopa ile belki o zaman, ben de hep, ama daha olsun bir süre olmayacak, bu nedenle olsun ucuz olacak ve başka şeyler tarafından yükseltilmiş olsun belki daha fazla ihtiyacı hissediyorum garip nedenle eğer için sonra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Genel bir kural olarak 64 o sürece 6GB veya üzerinde çalıştırıyorsanız önemli değildir. Ancak arama ..'s
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Çünkü olabilir 2GB düşünüyordum Hmm, well i bu 4GB olsun, sonra benim GFX kartı varsa (başka 768MB (Sanırım bu sınırı dahildir)) ve muhtemelen var sonra iyi verimlilik emin olmak için 8GB, gidiyordu çok Vista için, ve daha fazla küçük ve 64 bit gerekir. |
|
| |||
| |||
| Lol I mayın 1gig çalışan am onboard GPU ile paylaştı ve 300-400 her zaman kaldı! Ben başka bir gig koyarak, ancak oyun sadece planlama pm
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |