![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну я отримую Материнська плата XFX 780i і я думаю про це ОЗУ, та отримання іншої набір, коли я ОС, яка підтримує його. Однак, подивившись на Corsair форумах, здається, люди мають проблеми з використанням всіх затоках 4 ОЗУ, вони необхідні для underclock пам'яті, щоб змусити її працювати. Так ось моє запитання:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На боці записки Чи плануєте Ви про запуск 64-бітної операційної системи? Тому що вам потрібно.
| |||
| |||
| не на перший (не можу собі це дозволити), але я буду, коли я можу собі це дозволити, щоб я Мент каже, що на цій посаді, але, мабуть, не зовсім зрозумілий, жаль. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це ОЗУ 2x2 яка буде працювати тільки з 2 слотами! Люди мають проблеми, коли вони використовують 4x1's заповненні всіх слотів RAM 2x2 = 4 багато
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| навіть для Vista 64? |
|
| |||
| |||
| Так
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Хм, я б з палицею, що тоді, а якщо з якоїсь дивної причини я відчуваю, що потрібно більше, я завжди можу отримати більше, але не буде на деякий час, тому він буде одержувати більш дешевий і навіть можуть отримати інші речі модернізовані тоді. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За загальним правилом 64 не варто, якщо ви працюєте в 6GB або старше. Але це ваш дзвінок ..
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хм, а я збираюся отримати цю 4GB, то в мене є GFX карта (інша 768MB (я думаю, що це включено в межі)) і, можливо, отримали 8GB потім, щоб переконатися, гарною продуктивністю, тому що я думав, може бути 2GB Занадто мало для Vista, і більше, і мені потрібно 64 біт. |
|
| |||
| |||
| Lol Я йду на мій 1gig спільно з бортовим ГПУ і в мене є близько 300-400 наліво на всі часи! Я планую покласти іншої концерту в це, але тільки для ігор
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |