![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз закупили Dell измерение E520 няколко години. Тя работи на Vista, а само е (2x512) 533MHz DDR2 пръчки. Искам да го ъпгрейд чрез добавяне на 2 х 1GB тояга. Аз бях търсиш правилния паметта ми трябва и това е минно поле на неграмотен! Погледнах на Kingston уеб сайт и той ми даде номер на частта KTD-DM8400A/1G срещу E520, обаче, когато се следват линк на Kingston уеб сайт на един от техните представители да не кажа, че стик е съвместимо с E520! Аз бях казал от приятел, че всяко DDR2 533MHz тояга ще работи, но Бих искал това да бъде потвърдена, ако е възможно. Ако това е случай, че открихме, че Kingston направим ValueRam гама със същата спекулация, която може да бъде намерена тук. http://www.amazon.co.uk/Kingston-Val...2452161&sr=8-1 По същество, просто трябва да знае дали това ще стане. Всяко Помощ ще бъде най-ценена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това вероятно не е необходимо да се 533mHz - публикувате mobo тук, така че може да бъде сигурен. Той ще бъде много бързо, ако можете да ъпгрейдвате, дори само за 667. Освен това той е прав, просто се някои DDR2 пръчки, Терес повече до него, но вероятно няма да има проблем с нещо спецификационен / размер пръчки, които търсите.
|
| |||
| |||
| За да разберете какво е вашето дънната изтеглите и стартирате CPUid. Той ще ви каже какво ви MoBo, процесор, RAM, и кеша са. Използвайте най-новата версия (1,49) http://www.cpuid.com |
|
| |||
| |||
| Цитат: Благодаря отново. |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли. |
|
| |||
| |||
| всяко DDR2 533mhz ще работи добре, но Im радваме проблемът е решен. |