![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Αγόρασα ένα Dell Διάσταση E520 πριν από δύο χρόνια. Είναι τρέχει Vista αλλά μόνο έχει (2x512) 533MHz DDR2 μπαστούνια. Θέλω για την αναβάθμιση του με την προσθήκη 2 x 1Gb μπαστούνια. I αναζητώ τη σωστή μνήμη μου χρειάζεται και είναι ένα ναρκοπέδιο στην αγράμματοι! Κοίταξα στην ιστοσελίδα της Kingston και αυτό μου έδωσε ένα μέρος του αριθμού KTD-DM8400A/1G κατά του E520, όμως, όταν θα ακολουθήσουν το σύνδεσμο για την ιστοσελίδα της Kingston σε έναν από τους παράγοντες δεν λέει ότι stick είναι συμβατό με το E520! Έχω πει σε ένα φίλο ότι κάθε DDR2 533MHz μπαστούνια θα λειτουργήσει, αλλά θα ήθελα να έχει επιβεβαιωθεί, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Αν αυτή είναι η περίπτωση, έχω διαπιστώσει ότι Kingston κάνει μια σειρά ValueRam με τα ίδια spec το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. http://www.amazon.co.uk/Kingston-Val...2452161&sr=8-1 Ουσιαστικά, απλά πρέπει να γνωρίζουν ότι αν θα λειτουργήσει. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι πιο αποδεκτός. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Κατά πάσα πιθανότητα δεν χρειάζεται να είναι 533MHz - μετά mobo σας εδώ, ώστε να μπορούν να είναι σίγουροι. Αυτό θα είναι πολύ πιο γρήγορα εάν μπορείτε να αναβαθμίσετε ακόμη και μόνο με 667. Άλλα από ότι το δικαίωμα του, απλά κάποια DDR2 μπαστούνια, Theres περισσότερο σε αυτό, αλλά το απίθανο να είναι το πρόβλημα με το είδος της spec / μεγέθους sticks ψάχνετε.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Για να μάθετε τι σας μητρική πλακέτα είναι λήψης και εκτέλεσης CPUID. Θα σας πω τι σας MoBo, επεξεργαστή, RAM, και την προσωρινή μνήμη είναι. Χρησιμοποίησε την τελευταία έκδοση (1,49) http://www.cpuid.com |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα: Ευχαριστώ και πάλι. |
|
| |||
| |||
| Είστε ευπρόσδεκτοι. |
|
| |||
| |||
| κάθε DDR2 533MHz αλλά θα συνεργάζεται πρόστιμο im ευτυχής σας πρόβλημα λύθηκε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υποστήριξη Dell Κέντρο Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 | dmdougie | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 18 Νοέμβρη 2009 13:25 |
| Dell Axim X30 PDA - Wont Εργασία Με Vista | simonsmith | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 22 Μαρ 2009 05:21 |
| Διάσταση E520 και Vista - Adobe Install / Uninstall Προβλήματα | leilanigal | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 28 Φεβ 2009 04:46 |
| Dell, Dell, Alienware. | Razer | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 31 Μαρ 2008 05:09 |
| Dell E520 ιδιοκτήτες beware! | mr_miller | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 30 Μαΐου 2007 22:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |