![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Ja kupio jedan Dell Dimension E520 par godina. To je trčanje Vidik, ali samo da ima (2x512) 533MHz DDR2 palicama. Želim nadograditi ga dodavanjem 2 x 1GB palicama. Ive 'bio obličje za ispravne memorijske mi treba i to je minsko polje na neškolovan! Gledam na Kingston web stranice i to mi je dio broja KTD-DM8400A/1G protiv E520, međutim, kada sam slijedite link na web stranicu kako Kingston jedan od njihovih agenata ne reći da je stick kompatibilan je sa E520! Ive 'bio prijatelj rekao da je bilo koji DDR2 533MHz štapići će raditi, ali Htio bih ovo potvrdila, ako je moguće. Ako to je slučaj da sam pronašao Kingston napraviti ValueRam raspona s istim spec koji se mogu naći ovdje. http://www.amazon.co.uk/Kingston-Val...2452161&sr=8-1 U suštini, samo trebaš znati da li će raditi. Bilo koji pomoć bi bilo većina poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| To vjerojatno ne mora biti 533mHz - objavite svoju mobo ovdje tako možemo biti sigurni. Bit će mnogo brže ako možete nadograditi još samo 667. Drugo nego da je on u pravu, samo dobiti neki DDR2 štapovima, theres više na njega, ali je malo vjerojatno da se problem s vrstom spec / size štapovima koje tražite.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Da biste saznali što je vaše matične ploče skinuti i pokrenuti CPUid. On će ti reći što vaš MoBo, procesor, RAM i cache jesu. Koristite najnoviju verziju (1,49) http://www.cpuid.com |
|
| |||
| |||
| Quote: Hvala opet. |
|
| |||
| |||
| Vi ste dobrodošli. |
|
| |||
| |||
| bilo koji DDR2 533mhz radit će im u redu, ali drago mi je problem bio rijesen. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dellovog centra za podršku Dsc.exe Messing up Dell Inspiron 1300 | dmdougie | Općenito Software Chat | 6 | 18 studeni 2009 13:25 |
| PDA Dell Axim X30 - navika funkcionirati sa Vidik | simonsmith | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 22. ožujak 2009 05:21 |
| Dimension E520 i Vista - Adobe Install / Uninstall Problemi | leilanigal | Općenito Software Chat | 2 | 28. veljača 2009 04:46 |
| Dell, Dell, Alienware. | Razer | General Hardware Chat | 5 | 31. ožujak 2008 05:09 |
| Dell E520 vlasnici oprez! | mr_miller | General Hardware Chat | 8 | 30. svibanj 2007 22:56 |
| Thread Tools | |
| |