![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, I purchased Dell Dimension E520 prieš porą metų. Tai veikia Vista, o turi tik (2x512) 533MHz DDR2 atmintinės. Noriu atnaujinti ją papildant 2 x 1GB lazdos. I've been looking for teisingas atminties man reikia ir tai minų lauką į bemokslis! Aš mačiau ant "Kingston" tinklalapyje ir tai davė man detalės numeris KTD-DM8400A/1G prieš E520, tačiau, kai aš sekite Kingston svetainė su vienu iš jų agentai ji neteigia, kad klijuoti, yra suderinama su nuoroda E520! Man sakė, kad bet koks draugas DDR2 533MHz lazdos dirbs, bet aš norėčiau, kad juo patvirtinama, jei įmanoma. Jei tai atveju mes pastebėjome, kad "Kingston ValueRAM diapazonas padaryti su ta pačia specifikacija, kuri galima rasti čia. http://www.amazon.co.uk/Kingston-Val...2452161&sr=8-1 Iš esmės, aš tiesiog reikia žinoti, kad veiks. Any help būtų labai dėkingi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Jis tikriausiai neturi būti 533MHz - po jūsų MOBO čia taip mes galime būti tikri. Tai bus daug greičiau, jei galite atnaujinti dar tik 667. Išskyrus, kad jis tiesa, tik kažkiek DDR2 lazdos, Theres daugiau, bet jos vargu ar bus su spec Rūšiuoti problemos dydžio lazdos you're looking for.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Norėdami sužinoti, kokios yra jūsų pagrindinė plokštė turi atsisiųsti ir paleisti CPUID. Jis jums pasakys, ką jūsų MOBO, procesorius, RAM, ir talpyklos. Naudoti naujausia versija (1.49) http://www.cpuid.com |
|
| |||
| |||
| Citata: Thanks again. |
|
| |||
| |||
| You're welcome. |
|
| |||
| |||
| bet DDR2 533MHz veiks gerai, tačiau jiems malonu jūsų problema buvo išspręsta. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up 1.300 Dell Inspiron | dmdougie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | Lapkritis 18, 2009 13:25 |
| Dell Axim X30 Pda - Wont Work with Vista | simonsmith | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Kovas 22, 2009 05:21 |
| Dimension E520 ir "Vista" - "Adobe" Įdiegti / pašalinti problemos | leilanigal | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 28 vasaris 2009 04:46 |
| Dell, Dell, AlienWare. | Razer | General Hardware Chat | 5 | Kovas 31, 2008 05:09 |
| Dell E520 savininkų beware! | mr_miller | General Hardware Chat | 8 | Gegužė 30, 2007 22:56 |
| Temos įrankiai | |
| |