![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć,
I zakupiona Dell Dimension E520 kilka lat temu. To działa, ale tylko Vista (2x512) 533MHz DDR2 paluszków. Chcę, aby uaktualnić go poprzez dodanie 2 x 1Gb paluszków. I've been looking for prawidłowego pamięci muszę i jest to minowe do nieoświecony! Spojrzałem na stronie Kingston i dała mi numer części KTD-DM8400A/1G przeciwko E520, jednak, kiedy się link na stronie Kingston do jednego z ich przedstawicieli nie powiedzieć, że kij jest zgodna ze E520! Zostałem poinformowany przez znajomego, że wszelkie DDR2 533MHz pałeczki będzie działał, ale chciałbym, aby ten potwierdził, jeśli to możliwe. W takim przypadku I've found że Kingston zrobić ValueRam zakresie z tej samej specyfikacji, które można znaleźć tutaj. http://www.amazon.co.uk/Kingston-Val...2452161&sr=8-1 Zasadniczo, tylko trzeba wiedzieć, że jeśli będą działać. Każda pomoc będzie najbardziej cenionych.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ My System: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Prawdopodobnie nie ma być 533MHz - publikuj swoje Mobo tutaj abyśmy mogli być pewni. To będzie o wiele szybciej, jeśli można uaktualnić nawet do 667.
Inny niż że prawo, po prostu trochę DDR2 paluszków, theres więcej, ale mało prawdopodobne, aby być jej problem z rodzaju spec / rozmiar paluszków, którego szukasz.
|
|
|||
|
|||
|
Aby dowiedzieć się, jakie płyty głównej jest pobrać i uruchomić CPUID. Będzie można powiedzieć, jakie Mobo, procesora, pamięci RAM i są Wikisłowniku. Korzystanie z najnowszej wersji (1,49)
http://www.cpuid.com |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Jeszcze raz dziękujemy.
|
|
|
|||
|
|||
|
You're welcome.
|
|
|
|||
|
|||
|
wszelkie DDR2 533MHz będzie działać dobrze, ale im glad your problem został rozwiązany.
|