![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am cumpărat un Dell Dimension E520 câţiva ani în urmă. Este scris să ruleze Vista, dar numai a (2x512) 533MHz DDR2 tije. Vreau să actualizarea acestuia prin adăugarea de 2 x 1Gb tije. Am căutat de memorie am nevoie de corect şi că este un câmp minat de analfabet! M-am uitat pe site-ul Kingston şi ea mi-a dat o parte din numărul KTD-DM8400A/1G împotriva E520, cu toate acestea, când am urmaţi link-ul de pe site-ul Kingston la unul dintre agenţii acestora nu spun că stick este compatibil cu E520!!! Mi sa spus de către un prieten că orice DDR2 533MHz tije va lucra, dar am dori acest lucru confirmat, dacă este posibil. Dacă asta e ceea ce am constatat că face un Kingston ValueRam gama cu aceeaşi spec. care poate fi găsit aici. http://www.amazon.co.uk/Kingston-Val...2452161&sr=8-1 În esenţă, am nevoie sa stiu daca asta va functiona. Orice ajutor ar fi cel mai apreciat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Este, probabil, nu trebuie să fie 533mHz - Postarea dvs. mobo aici ca sa putem fi siguri. Acesta va fi mult mai rapid, dacă aveţi posibilitatea să faceţi upgrade, chiar doar la 667. Altul decât cel în care e drept, numai a lua nişte DDR2 tije, theres mai mult la el, dar puţin probabil să fie o problemă cu un fel de spec. / dimensiune tije pe care îl căutaţi.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Pentru a afla ce-ţi placa de bază este de a descărca şi rula CPUid. Acesta iti va spune ce vă MoBo, Procesor, RAM, memoria cache şi sunt. Utilizarea cea mai recentă versiune (1,49) http://www.cpuid.com |
|
| |||
| |||
| Citat: Mulţumesc încă o dată. |
|
| |||
| |||
| Va asteptam cu drag. |
|
| |||
| |||
| orice DDR2 533mhz va funcţiona bine, dar im bucur că problema a fost rezolvată. |
![]() |
|
| Marcaje |