![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Ја купио један Делл Дименсион Е520 пар година. То је трчање Видик, али само да има (2кс512) 533МХз ДДР2 палицама. Желим надоградити га додавањем 2 кс 1ГБ палицама. Иве 'био хандсоме за исправне меморијске ми треба и то је минско поље на нешколован! Гледам на Кингстон уеб странице и то ми је део броја КТД-ДМ8400А/1Г против Е520, међутим, када сам следите линк на уеб страницу како Кингстон један од њихових агената не рећи да је стицк компатибилан је са Е520! Иве 'био пријатељ рекао да је било који ДДР2 533МХз штапићи ће радити, али Хтео бих ово потврдила, ако је могуће. Ако је то случај да сам пронашао Кингстон направити ВалуеРам опсега са истим спец који се могу наћи овде. хттп://ууу.амазон.цо.ук/Кингстон-Вал...2452161&ср=8-1 У суштини, само требаш знати да ли ће радити. Било који помоћ би било већина поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| То вероватно не мора бити 533мХз - објавите своју можемо мобо овде тако бити сигурни. Бит ће много брже ако можете надоградити још само 667. Друго него да је он у праву, само добити неки ДДР2 штаповима, Тхереса више на њега, али је мало вероватно да се проблем са врстом спец / сизе штаповима које тражите. |
|
| |||
| |||
| Да бисте сазнали шта је ваше матичне плоче скинути и покренути ЦПУид. Он ће ти рећи шта ваш МоБо, процесор, РАМ и цацхе јесу. Користите најновију верзију (1,49) хттп://ууу.цпуид.цом |
|
| |||
| |||
| Куоте: Хвала опет. |
|
| |||
| |||
| Ви сте добродошли. |
|
| |||
| |||
| било који ДДР2 533мхз радиће им у реду, али драго ми је проблем био решен. |