![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я купив Dell Dimension E520 пару років тому. Вона біжить Vista, але тільки (2x512) 533MHz DDR2 палички. Я хочу оновити його, додавши 2 X 1GB палички. Я так довго шукали правильний пам'ять мені потрібна, і це мінне поле з неосвіченим! Я подивився на сайтi Кінгстона і вона дала мені номер вузла KTD-DM8400A/1G проти E520, однак, коли я за посиланням на веб-сайті Кінгстона до одного з своїх агентів в ньому не сказано, що палиця сумісно з E520! Мені повідомили, що його друг, що будь-який DDR2 533MHz палички буде працювати, але я б хотів, щоб це підтвердили, якщо це можливо. Якщо це саме той випадок, якщо я виявив, що Кінгстон зробити ряд ValueRam з тією ж характеристики, які можуть бути знайдені тут. http://www.amazon.co.uk/Kingston-Val...2452161&sr=8-1 Власне кажучи, мені просто потрібно знати, якщо це буде працювати. Будь-яка допомога буде найвищої оцінки. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це, ймовірно, не повинно бути 533MHz - опублікувати плат тут, так що ми можемо бути впевнені. Це буде набагато швидше, якщо ви можете оновити хоча б до 667. Інше, чим він має рацію, так само отримати DDR2 палиці, Theres більше до неї, але його навряд чи будуть проблеми з роду Spec / Розмір палички ви шукаєте.
|
| |||
| |||
| Щоб з'ясувати, що Вашої материнської плати завантажити і запустити CPUID. Вона буде розповідати вам, що ваш MoBo, процесора, оперативної пам'яті і кеш. За допомогою останньої версії (1.49) http://www.cpuid.com |
|
| |||
| |||
| Цитата: Ще раз спасибі. |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо. |
|
| |||
| |||
| Було вирішено будь-який DDR2 533MHz буде працювати нормально, але їм раді ваша проблема. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Центр підтримки Dell Dsc.exe Мессінг До Dell Inspiron 1300 | dmdougie | General Software чат | 6 | 18 листопада 2009 13:25 |
| Dell Axim X30 PDA - Wont робота з Перспектива | simonsmith | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 22 березня 2009 05:21 |
| Dimension E520 і Vista - Adobe Установка / Видалення Проблеми | leilanigal | General Software чат | 2 | 28 лютого 2009 04:46 |
| Dell, Dell, Alienware. | Razer | Генеральний обладнання чат | 5 | 31 березня 2008 05:09 |
| Dell E520 власники стережіться! | mr_miller | Генеральний обладнання чат | 8 | 30 травня 2007 22:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |