![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте всички, майка ми липсваше това място
![]() Anyhows, аз решихме, че ще инвестира в нов CPU охладител за моята Q6600 както съм омръзнало да слушате моите глупости подразбиране охкам така, че има и някои сериозни проблеми. Аз не гледам да overclock като такива, но може би бих искал да повдигне го кажа 2.7Ghz или може би дори 3Ghz понякога, но не и тежкотоварни clocking над 3Ghz. Ами аз имам прекара цяла сутрин на няколко интернет страници търсят да закупят CPU heatsink и ветрило а също и кръстосана проверка с никакви отзиви мога да намеря, идващи основно от frostytech.comМисля, че открих някои охладители, които биха могли да работят, но има само няколко неща ми върна от крайната Кликнете, за да купят. Добре ли са намерени някои са добри interms как силен те ръководят под товар и т.н., но пак те се използват тези crappy пластмасови фута Мога кой да ме насочи към добър heatsink, че те знаят, че ще намали ми много време, така и е хубаво и тихо. Някои вече съм погледна са .... Akasa AK-961 CPU охладител Intel LGA 775 Akasa AK-965BL CPU охладител Intel LGA 775 Akasa AK-965 CPU охладител Intel LGA 775 OCZ победител CPU Cooler - OCZTVANQ OCZ Vendetta CPU Cooler - OCZTVEND Това са някои съм била гледаш и четене някои отзиви от frostytech. Прегледите са хубаво, но те не отиват в някои детайли, а някои - точки Люлин ме от вземане на решение за даден един. Така че аз се чудех, има ли някой тук има един от тези, изброени аз или не знаят за всяко добро охладител, че ще работим добре и doesn't значение, дори ако тя е онези пластмасови крака, тъй като той ще aslong годни, Ал се радваме Моят съвет текущата isn't много добри, но той ще бъде заменен в следващите следващите месеци. MSI 7366 P6NGM-FD Имам още един, който е Asus P5KPL-CM, но за лош сензор сложих обратно в MSI един. Неговото стандартно ATX случаят с микро ATX mobo от MSI в него. Съжалявам за дългия пост, аз се надявам някой да ми точка в правилната посока, Търся да прекарват не повече от кажем £ 30 при максимум £ 25, или, ако е възможно. Поздрави Моята система: Фред
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не разбирам защо не би просто купя Xigmatek, което е в началото на списъка Frostytech и е евтино.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
Аз дори не помислих за проверка там реалните уебсайтИмах поглед към това, изглежда не е твърде лошо твърде Бях в такъв сляпо паника след няколко часа, най-основните отговори ми премина от hehe.Тук не са пластмасови крака и неговите мулти CPU подкрепа, не че му е проблем, но аз бях доста търсене на CPU охладител, който ще работи само с LGA сокет 775 и нищо друго. Не е основен въпрос anyhows. Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Най-доброто решение за охлаждане на въздуха е Thermalright Ultra 120 екстремни.
| |||
| |||
| Цитат:
Ами аз DONT ум, ако той поддържа множество настройки, но съм само някога ще се използват Intel LGA775 anyhows, така че не виждал точка в Getting multifit такива страдания, а може би някои спънка опитват да го инсталирате на mobo, LGA775 подложки са деликатната достатъчно да се поберат още повече, че по бюджет mobo, и като multifit heatsink може би ще доведе до мен още повече караница, hehe ..... с моето голямо тромав ръце Това е Xigmatek TAD по скъпа страна , Но може би съм най-добре да се инвестира в добър охладител и намаляване на евтини неща. Ще получите камера по онова 120 екстремни също, благодаря |
|
| |||
| |||
| Аз dnot знам дали имат многогодишен гнездо подкрепа, ще направи по-трудно да се инсталира heatsink, вие може да има също толкова много неприятности с 775 само HSF. Вие сте прав за цената на тази проклета TRUE макар и може би това е overkill за вас? Бъдете внимателни, независимо от това кой сте избрали най-вече като вие използвате mATX дънна платка и някои от по-добри радиатори са гигантски. Добър luick. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Да вярно, хмм и отидох напред и една в края на краищата нагоре, неговите евтини от евтини hehe, така че ако тя doesn't работа се, че може да вземе сам и да получите правилното ATX борда и след това получи добър охладител.Взех Kühler CPU Арктика Охлаждане Фризер 7 Pro PWM Sockel 775 в края на краищата да не прекалено тежък за джоба, така че ако тя DONT си я обичай бъде основна пречка Добра точка за mATX борда Надявам се, че тя се вмества сърдечни поздрави |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да overlock Intel Core 2 Quad Q6600 CPU 2.40GHz | gitarman4 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 31 май 2009 г. 02:45 |
| Intel Core 2 Duo E8500 се предлага Intel Core 2 Quad Q9650 на Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 2-ро Mar 2009 23:00 |
| Награда за сокет 775 въздушен охладител | thingie2 | Процесори, дънни платки & RAM | 17 | 19 Юли 2008 02:59 |
| Какво е най-добрият CPU охлаждане на въздуха за Intel Quad Core Q6600? | Subyne Simean | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 26 Дек 2007 09:26 |
| Intel процесори - Надграждането ми Intel Pentium 4 2.66Ghz | Трудност | Общи Хардуер Чат | 1 | 21-ви септември 2006 20:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |