menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Co Nejlepší Cooler For A Intel Socket LGA 775 Q6600 G0

Reply

Thread Nástroje
Old 20.února 2009, 07:40
Dárce Skupina

Default Co Nejlepší Cooler For A Intel Socket LGA 775 Q6600 G0

Ahoj všem, dam i nepřijatých tomto místě

Anyhows, jsem se rozhodl, že budu investovat do nového chladiče CPU na můj Q6600 jak jsem otrávený poslouchat moje kecy výchozí hořekovat na líbí má nějaké vážné problémy.

Nejsem hledáte k přetaktování jako takové, ale možná bych chtěla upozornit na to říct 2.7Ghz nebo možná i 3Ghz někdy, ale ne těžká nákladní stopování přes 3Ghz.

Tak jsem strávil celé dopoledne na několika webových stránkách hledá ke koupi CPU chladiče a ventilátory a také křížové kontroly s jakýmkoliv i recenze najdete převážně pocházející z frostytech.com

Myslím, že jsem nalezl některé chladiče, který by mohl fungovat, ale je jen málo věcí, hospodářství, mě z konečné na příkaz k nákupu.

Ok i někteří zjistili, jsou dobré interms o tom, jak hlasitě protékají pod zatížením, atd., ale zase jsou ty mizerný pomocí plastové nohy

Může mi někdo nasměrovat na dobré chladiče, že vědí, že se sníží můj temps moc a tak je příjemné a klidné. Některé už jsem se podíval na ....

Akasa AK-961 CPU chladič Intel LGA 775

Akasa AK-965BL chladič CPU Intel LGA 775

Akasa AK-965 CPU chladič Intel LGA 775

OCZ přemožitel CPU Cooler - OCZTVANQ

OCZ Vendetta CPU Cooler - OCZTVEND

To jsou některé i se podíváme na nějaké recenze a čtení z frostytech. Tato recenze je pěkný, ale ty si jdi do některé detaily a některé z nich - body jsou uvedení mě z rozhodování o každém daném jedna.

Tak jsem se zeptat má někdo tu máme jeden z těchto uvedených nebo i to, že vědí o nějaké dobré chladiče, která bude fungovat a doesnt hezké věci, i když to má ty plastový nohy aslong jak to bude vhodné, al být šťastný

Můj současný palubě isnt velmi dobrý, ale bude nahrazen v příštím příštích měsících.

7366 MSI P6NGM-FD

Mám ještě jednu, která je Asus P5KPL-CM, ale na špatné čidlo i vrátit v MSI jedna.

Jeho standardní ATX případu s micro ATX mobo od MSI v něm.

Omlouváme se za dlouhý příspěvek, mám naději, někdo může bodu mě tím správným směrem, koukám strávit více než řekněme 30 liber na max 25 liber nebo tak, je-li to možné.

Kind regards

Můj systém: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Základní deska:
Asus P5B Premium Vista Edition
Paměť RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafické karty (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Zvuková karta:
Brzy:)
Pevný disk (y):
WD 250 GB 16 MB.
Optická mechanika (s):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chlazení:
Xigmatek Dark jezdec
Síť / Internet:
3,6 Mb / s ADSL
Monitor (s):
Targa 19 'TFT širokoúhlý 16:9
Operační systém (y):
XP64Bit
Old 20.února 2009, 11:09
Dárce Skupina

Nerozumím, proč by nejen koupit Xigmatek, který je v horní části Frostytech seznamu a je levný.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 20.února 2009, 13:18
Dárce Skupina

Nikdy jsem dokonce myslel, ze tam skutečnou kontrolu webových stránek

Musel jsem si, že vzhled není příliš špatný příliš Byl jsem v takové slepé panice po několik hodin, nejzákladnější odpovědí složila mě hehe.

To má plastové nohy a více procesorů, a ne, že jeho problém, ale byl jsem trochu hledal CPU chladič, který bude pracovat pouze s socket LGA 775 a nic jiného. Není hlavní problém anyhows.

Na zdraví
Old 20.února 2009, 18:23
Dárce Skupina

Nejlepším řešením chlazení vzduchem je Thermalright Ultra 120 eXtreme.
Hledáte CPU chladič, který jenom podporuje socket 775 nemá smysl vůbec.

Můj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Paměť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubní HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkem
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chlazení:
Tuniq věž 120
Síť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 21.února 2009, 05:48
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Krlll View Post
Nejlepším řešením chlazení vzduchem je Thermalright Ultra 120 eXtreme.
Hledáte CPU chladič, který jenom podporuje socket 775 nemá smysl vůbec.
Proč ne No i dont vadit, když ji podporuje více sestavách, ale já jen někdy bude pomocí Intel LGA775 anyhows, tak jsem viděl, nemá smysl, jak se taková multifit a možná trpí některými nezdar pokusu o instalaci na mobo, LGA775 patice jsou dost choulostivé, aby se vešly ještě tak o rozpočtu mobo a s multifit chladiče by možná příčina mě ještě více zkomplikovat, hehe ..... s mojí velké neohrabané ruce

Xigmatek že je tad na drahé straně , Ale možná jsem nejlépe investovat do dobrého chladiče a vystřižené levné věci.

Dostanete lookie na 120, že příliš extrémní, díky
Old 21.února 2009, 06:29
Dárce Skupina

I dnot vědět, jestli mají více socket podpory, bude ještě obtížnější instalaci chladiče, můžete mít jen tolik potíží s 775 pouze HSF.
Máš pravdu o cenách, která zatraceně TRUE když a možná je přemíra pro vás?
Dávejte pozor, bez ohledu na to, který z nich si zvolíte, zvláště pokud jej používáte mATX deska a některé lepší chladiče jsou obrovské.
Dobrý luick.
Old 21.února 2009, 23:46
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Krlll View Post
I dnot vědět, jestli mají více socket podpory, bude ještě obtížnější instalaci chladiče, můžete mít jen tolik potíží s 775 pouze HSF.
Máš pravdu o cenách, která zatraceně TRUE když a možná je přemíra pro vás?
Dávejte pozor, bez ohledu na to, který z nich si zvolíte, zvláště pokud jej používáte mATX deska a některé lepší chladiče jsou obrovské.
Dobrý luick.

Jo pravda, hmm tak jsem šel dál a dostal se nakonec až její levnější než levné hehe, takže pokud to doesnt práce se může trvat i sám, a dejte si správné ATX desky a pak dostanu dobrý chladič.

Mám Kühler CPU Arctic Chlazení Mrazničkou 7 Pro PWM Sockel 775 až do konce, není příliš těžké na kapse, takže pokud to dont práce mimo to zvyklý být zásadní překážka

Dobrý postřeh o mATX deska Doufám, že to padne

pozdravem
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak overlock Intel Core 2 Quad Q6600 CPU 2.40GHz gitarman4 Procesory, základní desky & RAM 1 31. května 2009 02:45
Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 sajasio Procesory, základní desky & RAM 5 2. března 2009 23:00
Nejlepší socket 775 chladiče vzduchu thingie2 Procesory, základní desky & RAM 17 19. července 2008 02:59
Jaký je nejlepší CPU chlazení vzduchu pro Intel Quad Core Q6600? Subyne Simean Procesory, základní desky & RAM 6 26. prosinec 2007 09:26
Intel procesory - Aktualizace mých Intel Pentium 4 2.66Ghz Závada Obecné Hardware Chat 1 21. Září 2006 20:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.