![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všem, dam i nepřijatých tomto místě
![]() Anyhows, jsem se rozhodl, že budu investovat do nového chladiče CPU na můj Q6600 jak jsem otrávený poslouchat moje kecy výchozí hořekovat na líbí má nějaké vážné problémy. Nejsem hledáte k přetaktování jako takové, ale možná bych chtěla upozornit na to říct 2.7Ghz nebo možná i 3Ghz někdy, ale ne těžká nákladní stopování přes 3Ghz. Tak jsem strávil celé dopoledne na několika webových stránkách hledá ke koupi CPU chladiče a ventilátory a také křížové kontroly s jakýmkoliv i recenze najdete převážně pocházející z frostytech.comMyslím, že jsem nalezl některé chladiče, který by mohl fungovat, ale je jen málo věcí, hospodářství, mě z konečné na příkaz k nákupu. Ok i někteří zjistili, jsou dobré interms o tom, jak hlasitě protékají pod zatížením, atd., ale zase jsou ty mizerný pomocí plastové nohy Může mi někdo nasměrovat na dobré chladiče, že vědí, že se sníží můj temps moc a tak je příjemné a klidné. Některé už jsem se podíval na .... Akasa AK-961 CPU chladič Intel LGA 775 Akasa AK-965BL chladič CPU Intel LGA 775 Akasa AK-965 CPU chladič Intel LGA 775 OCZ přemožitel CPU Cooler - OCZTVANQ OCZ Vendetta CPU Cooler - OCZTVEND To jsou některé i se podíváme na nějaké recenze a čtení z frostytech. Tato recenze je pěkný, ale ty si jdi do některé detaily a některé z nich - body jsou uvedení mě z rozhodování o každém daném jedna. Tak jsem se zeptat má někdo tu máme jeden z těchto uvedených nebo i to, že vědí o nějaké dobré chladiče, která bude fungovat a doesnt hezké věci, i když to má ty plastový nohy aslong jak to bude vhodné, al být šťastný Můj současný palubě isnt velmi dobrý, ale bude nahrazen v příštím příštích měsících. 7366 MSI P6NGM-FD Mám ještě jednu, která je Asus P5KPL-CM, ale na špatné čidlo i vrátit v MSI jedna. Jeho standardní ATX případu s micro ATX mobo od MSI v něm. Omlouváme se za dlouhý příspěvek, mám naději, někdo může bodu mě tím správným směrem, koukám strávit více než řekněme 30 liber na max 25 liber nebo tak, je-li to možné. Kind regards Můj systém: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nerozumím, proč by nejen koupit Xigmatek, který je v horní části Frostytech seznamu a je levný.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
Nikdy jsem dokonce myslel, ze tam skutečnou kontrolu webových stránekMusel jsem si, že vzhled není příliš špatný příliš Byl jsem v takové slepé panice po několik hodin, nejzákladnější odpovědí složila mě hehe.To má plastové nohy a více procesorů, a ne, že jeho problém, ale byl jsem trochu hledal CPU chladič, který bude pracovat pouze s socket LGA 775 a nic jiného. Není hlavní problém anyhows. Na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejlepším řešením chlazení vzduchem je Thermalright Ultra 120 eXtreme.
| |||
| |||
| Citace:
No i dont vadit, když ji podporuje více sestavách, ale já jen někdy bude pomocí Intel LGA775 anyhows, tak jsem viděl, nemá smysl, jak se taková multifit a možná trpí některými nezdar pokusu o instalaci na mobo, LGA775 patice jsou dost choulostivé, aby se vešly ještě tak o rozpočtu mobo a s multifit chladiče by možná příčina mě ještě více zkomplikovat, hehe ..... s mojí velké neohrabané ruce Xigmatek že je tad na drahé straně , Ale možná jsem nejlépe investovat do dobrého chladiče a vystřižené levné věci. Dostanete lookie na 120, že příliš extrémní, díky |
|
| |||
| |||
| I dnot vědět, jestli mají více socket podpory, bude ještě obtížnější instalaci chladiče, můžete mít jen tolik potíží s 775 pouze HSF. Máš pravdu o cenách, která zatraceně TRUE když a možná je přemíra pro vás? Dávejte pozor, bez ohledu na to, který z nich si zvolíte, zvláště pokud jej používáte mATX deska a některé lepší chladiče jsou obrovské. Dobrý luick. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Jo pravda, hmm tak jsem šel dál a dostal se nakonec až její levnější než levné hehe, takže pokud to doesnt práce se může trvat i sám, a dejte si správné ATX desky a pak dostanu dobrý chladič.Mám Kühler CPU Arctic Chlazení Mrazničkou 7 Pro PWM Sockel 775 až do konce, není příliš těžké na kapse, takže pokud to dont práce mimo to zvyklý být zásadní překážka Dobrý postřeh o mATX deska Doufám, že to padne pozdravem |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak overlock Intel Core 2 Quad Q6600 CPU 2.40GHz | gitarman4 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 31. května 2009 02:45 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 2. března 2009 23:00 |
| Nejlepší socket 775 chladiče vzduchu | thingie2 | Procesory, základní desky & RAM | 17 | 19. července 2008 02:59 |
| Jaký je nejlepší CPU chlazení vzduchu pro Intel Quad Core Q6600? | Subyne Simean | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 26. prosinec 2007 09:26 |
| Intel procesory - Aktualizace mých Intel Pentium 4 2.66Ghz | Závada | Obecné Hardware Chat | 1 | 21. Září 2006 20:44 |
| Thread Nástroje | |
| |