![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all, φράγμα έχασα αυτό το μέρος
![]() Anyhows, έχω αποφασίσει ότι θα επενδύσει σε ένα νέο CPU cooler για Q6600 μου όπως είμαι βαρεθεί να ακούτε χάλια μου γκρίνια για την προεπιλογή όπως έχει κάποια σοβαρά θέματα. Δεν θέλει να overclock ως τέτοια, αλλά ίσως θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό να πω 2.7Ghz ή ίσως ακόμη και 3GHz μερικές φορές, αλλά δεν τα βαρέα χρονισμό πάνω από 3GHz. Λοιπόν έχω περάσει ολόκληρο το πρωί για μερικές ιστοσελίδες θέλει να αγοράσει ένα cpu heatsink και ανεμιστήρα και επίσης αντιπαραβολή με οποιαδήποτε σχόλια θ να βρείτε κυρίως προέρχονται από frostytech.comΝομίζω ότι βρήκα κάποια Ψύκτες ότι θα μπορούσαν να εργαστούν, αλλά υπάρχουν μόνο λίγα πράγματα κατοχή μου πίσω από την τελική κάντε κλικ για να αγοράσουν. Ok i έχουν βρεθεί κάποια καλή interms είναι δυνατά για το πώς θα λειτουργεί υπό φορτίο, κλπ., αλλά και πάλι είναι εκείνα που χρησιμοποιούν πλαστικά πόδια crappy Μπορεί κανείς να μου διευθύνει μια καλή heatsink ότι γνωρίζουν ότι θα μειώσει το χρόνο μου πάρα πολύ και είναι τόσο όμορφο και ήσυχο. I Ορισμένοι έχουν ήδη εξεταστεί είναι .... Akasa AK-961 CPU Intel cooler LGA 775 Akasa AK-965BL δροσερότερες CPU Intel LGA 775 Akasa AK-965 CPU Intel cooler LGA 775 OCZ νικητής CPU Cooler - OCZTVANQ OCZ Vendetta CPU Cooler - OCZTVEND Αυτά είναι μερικά έχω κοιτάζοντας και διαβάζοντας κάποια σχόλια από frostytech. Τα σχόλια είναι ωραία, αλλά πάνε σε κάποιες λεπτομέρειες και κάποια - τα σημεία που μου θέτει εκτός από τη λήψη απόφασης για κάθε μία δεδομένη. Αναρωτιέμαι λοιπόν έχει κανείς εδώ έχω ένα από αυτά που απαριθμούνται i ή ξέρουν κάθε καλό cooler, που θα συνεργάζεται και ωραία doesn't θέμα ακόμη και εάν έχει εκείνα τα πλαστικά πόδια, aslong όπως είναι κατάλληλο, είναι ευτυχισμένη al Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο isn't πολύ καλή, αλλά θα πρέπει να αντικατασταθεί στο επόμενο επόμενους μήνες. 7366 MSI P6NGM-FD Έχω ένα άλλο που είναι Asus P5KPL-CM αλλά για να κάνουν κακό αισθητήρα i τεθεί και πάλι σε μία MSI. Είναι ένα πρότυπο ATX με τις πολύ μικρές atx mobo από MSI σε αυτή. Συγγνώμη για το μεγάλο post, ελπίζω να κάνω κάποιον να μου σημείο προς τη σωστή κατεύθυνση, προσβλέπω να μην περνούν πάνω από το πω σε max £ 30 £ 25 περίπου, αν είναι δυνατόν. Kind Regards Το σύστημά μου: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα είναι μόνον η αγορά Xigmatek που είναι στην κορυφή της λίστας των Frostytech και είναι φθηνή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
Ποτέ δεν πίστευα ακόμη και τον έλεγχο των εκεί πραγματική ιστοσελίδαΈριξα μια ματιά σε αυτό, δεν φαίνεται πάρα πολύ κακό Ήμουν σε ένα τέτοιο τυφλό πανικό μετά από λίγες ώρες, οι πιο βασικές απαντήσεις μου πέρασε από hehe.Θα έχει πλαστικό πόδια και την υποστήριξη πολλών cpu, ότι δεν τους πρόβλημα, αλλά ήμουν κάπως ψάχνετε για ΨΥΞΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ότι θα λειτουργήσει μόνο με socket 775 LGA και τίποτε άλλο δεν έχει. Δεν μείζον θέμα anyhows. Εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η καλύτερη ψύξη του αέρα είναι η λύση Thermalright Ultra 120 ακραίες.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Well i dont μυαλό αν υποστηρίζει πολλαπλά ρυθμίσεις, αλλά είμαι μόνο ποτέ θα χρησιμοποιούν Intel LGA775 anyhows, γι 'αυτό δεν θεωρείται στοιχείο για την επίτευξη αυτών των multifit και ίσως κάποια οπισθοδρόμηση που πάσχουν προσπαθούν να την εγκαταστήσετε στον mobo, LGA775 sockets είναι αρκετά δύσκολο να χωρέσει ακόμη περισσότερο, για τη δημοσιονομική και mobo έχοντας multifit heatsink ίσως θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ταλαιπωρία μου, hehe ..... με μεγάλη μου αδέξια χέρια Η Xigmatek είναι tad για την αγαπητή πλευρά , Αλλά ίσως είμαι καλύτερα να επενδύσει σε ένα καλό cooler και κομμένα τα φτηνά πράγματα. Θα πάρετε μια δες στο ότι 120 ακραίες επίσης, χάρη |
|
| |||
| |||
| I dnot ξέρω αν έχουν την υποστήριξη πολλών πρίζα θα καταστήσει πιο δύσκολη για την εγκατάσταση του heatsink, μπορεί να έχετε την ίδια προβλήματα με 775 μόνο HSF. Έχετε δίκιο για την τιμή του εν λόγω δεκάρα TRUE αν και ίσως είναι Overkill για σας; Να είστε προσεκτικοί, ανεξάρτητα από το ποιο θα επιλέξετε ιδίως όσον χρησιμοποιείτε mATX μητρική πλακέτα και μερικά από τα καλύτερα heatsinks είναι γιγάντιο. Καλή luick. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ναι αλήθεια, Χμμ καλά πήγα μπροστά και να έχεις ένα στο τέλος της, του φθηνότερη από φθηνά hehe, έτσι, αν doesn't επεξεργασθεί i μπορεί να λάβει ο ίδιος και να πάρετε μια καλή ATX του σκάφους και στη συνέχεια να έχουμε έναν καλό δροσερότερες.Πήρα το Kühler CPU Arctic Cooling FREEZER 7 Pro PWM Sockel 775 μέχρι το τέλος δεν είναι πολύ βαρύ για την τσέπη του, οπότε αν dont εργασίες που αναφέρονται συνηθίζει να είναι μια σημαντική οπισθοδρόμηση Καλό σημείο για το mATX σκάφους Ελπίζω να ταιριάζει είδος προς |