![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bok svima, ja dam propustili ovo mjesto
![]() Anyhows sam odlučila da ću investirati u novi CPU hladnjak za moj Q6600 kao ja dodijati sluša moje sranje default jecati na to kao ima neke ozbiljne probleme. Am ne žele overclock kao takva, ali možda bih želio reći da povisite 2.7Ghz ili možda čak 3Ghz ponekad, ali ne i nad teškim takta 3Ghz. Pa sam proveo cijeli ujutro na nekoliko web stranice žele kupiti CPU heatsink i ventilator kao i cross checking sa recenzijama ja mogu naći uglavnom dolaze iz frostytech.comMislim da sam pronašao neke rashladnici koji bi mogli raditi, ali je samo nekoliko stvari drži me natrag iz konačnog click to kupiti. Ok neke sam našla su dobri interms kako glasni su pokrenuti pod opterećenjem itd, ali opet se koriste one plastične noge jebani Može bilo tko kormaniti mene to dobar heatsink da oni znaju da će smanjiti moj temps, tako i vrlo je lijepo i tiho. Neke sam već pogledali su .... Akasa AK-961 CPU hladnjak Intel LGA 775 Akasa AK-965BL CPU hladnjak Intel LGA 775 Akasa AK-965 CPU hladnjak Intel LGA 775 OCZ pobjednik CPU hladnjak - OCZTVANQ OCZ krvna osveta CPU hladnjak - OCZTVEND To su neke sam gledajući i čitajući neke od ocjena frostytech. The recenzije su lijepi, ali oni to ide u nekim detaljima i neke - bodova stavljate me iz odlučivanja o bilo kojem jedan. Tako sam se pitate ima itko ovdje dobio sam jedan od tih navedenih ne znaju ili bilo dobar hladnjak koji će raditi i lijepo se stvar čak i ako ima onih plastičnih nogama, aslong kao da će stati, al biti sretni Moj trenutni odbora nije jako dobri, ali on će biti zamijenjen u narednih narednih mjeseci. MSI 7366 P6NGM-FD JA dont imati jedan koji je Asus P5KPL-CM, ali učiniti da loši senzor i stavi nazad u MSI jedan. Njegova je standardna ATX slučaj sa micro atx mobo iz MSI u njemu. Sorry za dugi post, Nadam se netko može point me u pravom smjeru, ja žele potrošiti ništa više nego što reći na max 30 £ £ 25 ili tako da ako je moguće. Kind Regards My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja ne razumijem zašto ti ne bi pravedan kupiti Xigmatek što se nalazi na vrhu popisa Frostytech's a jeftin.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
Nikad nisam ni pomislio provjere postoji stvarna websiteMorao sam pogledati da ne gleda previše previše loš Bio sam u takvoj panici slijepa nakon nekoliko sati, najviše osnovne odgovore prošlo me hehe.Ona ima plastične noge i njene multi CPU podršku, a ne da je njegov problem, ali sam bio obličje za kinda CPU hladnjak, koji će raditi samo s LGA socket 775 i ništa drugo. Nije važno pitanje anyhows. Živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najbolji rješenje za hlađenje zraka je Thermalright ultra 120 krajnost.
| |||
| |||
| Quote:
Pa ja dont umu ako to podržava multi instrumenta, ali samo sam ikada idući u biti koristi Intel LGA775 anyhows, tako da sam vidio nijedan bod u dobivanju takvih multifit i možda neke patnje smetnja pokušavate instalirati ga na mobo, LGA775 utičnice su dovoljno lukav da stane još više o proračunu mobo i imati multifit heatsink možda bi me još više komplikacija, hehe ..... sa svojim velikim rukama nespretnjaković To je Xigmatek TAD na strani draga , Ali možda sam najbolje investirati u dobar hladnjak i izrezati na jeftine stvari. Dobit će kamera u to ekstremno 120 previše, hvala |
|
| |||
| |||
| Ja dnot znati ako ima više utičnica podršku, učinit će to više težak to uvesti koga u heatsink, vi svibanj imati isto koliko nevolja sa 775 samo HSF. Vi ste u pravu cijenu da osuditi ali istinito i to je možda i nuklearnog uništenja na mnogo načina za vas? Budite pažljivi, bez obzira što ona koju odaberete, posebno kad se koriste mATX matičnu ploču i neki od boljih su gigantski heatsinks. Dobro luick. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Da istina, hmm i ja išli naprijed i dobio jedan u kraj gore, njegova jeftiniji od jeftinih hehe, pa ako ga se funkcionirati out JA svibanj uzeti sebi i ići motorizirati se pravilan ATX ploči, a zatim dobiti dobar hladnjak.Dobio sam Kühler CPU Arctic Cooling Zamrzivač 7 Pro PWM Sockel 775 na kraju se nije previše teška na džepu, pa ako ga ne rade out to navika biti jedan od glavnih prepreka Good point o mATX ploče Nadam se da se uklapa ljubazni pozdrav |