![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all, anyaállatig Hiányoltam ezt a helyet
![]() Anyhows, Úgy döntöttem, hogy én majd beruházni egy új CPU hűvösebb, mint az én Q6600 torkig vagyok én hallgatta crap alapértelmezett panaszkodik, mint az, hogy néhány komoly kérdéseket. Nem vagyok arra, hogy az ilyen overclock, de talán szeretném emelni, hogy mondjuk 2.7GHz vagy talán még 3GHz néha, de nem nehéz clocking felett 3GHz. Hát én töltötte az egész délelőtt a néhány weboldalak keresett megvásárlására cpu hűtőborda és ventilátor és ellenőrzésére semmilyen véleménye megtalálom főként érkező frostytech.comAzt hiszem találtam néhány hűtőket, ami működik, de van néhány dolog gazdaság vissza az utolsó kattintson a vásárlásra. Ok Találtam néhány jó interms, mennyire hangos Elfutottak terhelés alatt, stb, de megint azok felhasználásával e koszos műanyag lábak Tud akárki tinónként nekem jó hűtőborda, hogy tudják, hogy csökkenteni fogja az én temps nagyon is, és a szép és nyugodt. Egyesek már úgy nézett van .... AKASA AK-961 CPU cooler Intel LGA 775 AKASA AK-965BL CPU cooler Intel LGA 775 AKASA AK-965 CPU cooler Intel LGA 775 OCZ győztes CPU Cooler - OCZTVANQ OCZ Vendetta CPU Cooler - OCZTVEND Azok ott már néztem és az olvasás valamilyen véleménye a frostytech. A felülvizsgálatok szép, de nem megy be bizonyos részleteiben, és néhány - pont ami nekem le döntés adott egy. Szóval azon gondolkoztam, van valaki itt van az egyik i jegyzett vagy nem tudják olyan jól fog működni, hogy a hűvösebb szép és doesnt ügyet akkor is, ha ezek a műanyag láb, aslong mivel fit, al boldog Jelenlegi fórumon isnt nagyon jó, de ez fogja felváltani a következő elkövetkező hónapokban. 7366 MSI P6NGM-FD Van egy másik, amely Asus P5KPL-CM, de a rossz szenzor Tegyem vissza az MSI-egy. A standard ATX esetén a Micro ATX mobo az MSI benne. Elnézést a hosszú post, Remélem valaki tud nekem a helyes irányt, várom, hogy nem költenek többet, mint mondjuk a max £ 30 £ 25 vagy akkor, ha lehetséges. Kind Regards My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem értem, miért nem csak megvenni a Xigmatek, amely a felső Frostytech listáján, és olcsó.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
Soha nem is gondoltam ott tényleges ellenőrzése honlapjaVolt Ezt nézd meg, nem néz ki túl rossz is Én voltam olyan vak pánik után néhány óra, a legegyszerűbb választ el engem hehe.Mindegy, hogy műanyag lábak és a több CPU támogatás, nem pedig, hogy a probléma, de én kinda keres a cpu cooler, hogy csak egy LGA 775 foglalat, és semmi másra. Nem fontos kérdés anyhows. Egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A legjobb Léghűtés megoldás a Thermalright Ultra 120 eXtreme.
| |||
| |||
| Idézet:
Hát én dont gond, ha támogatja a több telepítésekre vagyok, de mindig csak lesz használva Intel LGA775 anyhows, úgy láttam nincs abban, hogy ilyen multifit és talán a szenvedés néhány kudarc próbál telepíteni a mobo, LGA775 foglalat van kényes ahhoz, hogy alkalmas annál is inkább, mert a költségvetés mobo, és multifit hűtőborda lenne talán okoz nekem még szóváltás, hehe ..... az én nagy otromba kezek Xigmatek tad, hogy van a kedves oldala , De talán a legjobb mód, hogy fektessen be egy jó hűvösebb, és csökkenti az olcsó cucc. Kap egy lookie e 120 szélsőséges is köszönöm |
|
| |||
| |||
| Én dnot tudni, mivel a több socket támogatás jelenti azt, hogy ez sokkal nehezebb telepíteni a hűtőborda, akkor lehet, csak annyi baj a 775 csak HSF. Igaza van az ára, hogy a fenébe TRUE bár talán túlzás, hogy az Ön számára? Legyen óvatos, függetlenül attól, melyik választja különösen a használata mATX alaplap, és a jobb Heatsinks vannak óriási. Jó luick. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Igen Igaz, hmm jól ment előre, és van egy a vége, hogy olcsóbb, mint az olcsó hehe, így, ha nem dolgozik meg én magam is igénybe vehet, és menjen el a megfelelő fórumon ATX, majd kap egy jó cooler.Megvan a Kühler CPU Arctic Cooling Freezer 7 Pro PWM Sockel 775 a végén ne legyen túl nehéz a zsebében, így ha ez dont ki, hogy a szokás nagy kudarc Jó pont a fórumon mATX Remélem, hogy befér Kind regards |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan overlock Intel Core 2 Quad Q6600 CPU 2.40GHz | gitarman4 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 31. május 2009 02:45 |
| Intel Core 2 Duo E8500 kontra Intel Core 2 Quad Q9650 kontra Intel Core I7 920 kontra Intel Core I7 940 | sajasio | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 2. március 2009 23:00 |
| Best socket 775 hűtő | thingie2 | Processzorok, alaplapok és RAM | 17 | 19. július 2008 02:59 |
| Melyik a legjobb CPU Léghűtés az Intel Quad Core Q6600? | Subyne Simean | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 26. december 2007 09:26 |
| Intel processzorok - Upgrading my Intel Pentium 4 2.66Ghz | Glitch | Általános fémáru Chat | 1 | 21. Szeptember 2006 20:44 |
| Téma eszközök | |
| |